- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
válasz lefkosia #32648 üzenetére
Országos a hiba, mobil hívás/net, vezetékes net és az IPTV is akadozik. [link]
Illetve a Telekom facebook oldalán is panaszkodnak jópáran. Személy szerint nekem 10 ből 9x összejött a hívás az s4 ről, 4g mobilnet folyamatosan van, viszont a céges telefonom halott.[ Szerkesztve ]
-
nVIPER
senior tag
Feldobtam OTA-n az új 4.4.2-t. Akkuidőben vagy 3x gyengébb mint a korábbi romok. Felraktam a Repartos változatot, mindent megformáztam, szintén szar. kb percenként merül 1%-ot. Akku nem púpos. Nektek is ilyen szar az üzemidő az új firm-el?
-
s.Oliv3r
senior tag
valaki találkozott már olyannal h a facebook azt irja neki h error loading news feed? ha belépek messengerbe nemtudok visszalépni face appba mert ezt irja, és ujra be kell jelentkeznem, ha letörlöm a messengert akkor müködik a face, ha felrakom és beloggolok messengerbe meghal a face app, érdekes, ötlet? factory reset volt és akkor is csinálja.
[ Szerkesztve ]
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
zzola
titán
válasz Tarantula33 #32660 üzenetére
Igen, mások is mondták már...de jelenleg így van és a Samsung segítsége nélkül nem tudom regisztrálni a készülékemet, mert az én készülékem PC-ja nincsen a listában, aranyos...
-
nfsu17
veterán
válasz nVIPER #32658 üzenetére
mondjuk azért megvárhatnál legalább 1-2 töltést, de 1-et mindenképp.
tehát egy csutkára merülést (kb 5%-ig), majd 100%-ig töltés.btw ennyi ellentétes tapasztalatot, mint a kitkat kap, én még nem láttam samu frissítés során.
van aki szerint nagyon jó, jobb mint az előző, mások szerint meg sokkal rosszabb.most hol az igazság?
akinek mkf-e van és gyári böngészője, annak a port.hu-s tévéműsor teljes nézetben szépen, smoothan jelenik meg?
nálam olyan, mintha 20k-s nettel nézném, 1 magos telóval, úgy rakja össze darabokból az oldalt, mintha nem bírná becache-elni.
amúgy más oldal meg gyors, még a flashel tűzdeltek is.igen, volt gyári reset, pont ez bosszant, mert fölöslegesen nem laknám be újra.
ha más megoldás nincs, akkor marad dolphin+opera mini, ezzel a 2-vel elvagyok[ Szerkesztve ]
-
-
mgTerminator
veterán
válasz Steelheart2 #32654 üzenetére
Hát S4-et note 2-re hótziher hogy nem cserélnek... nincs az az isten hogy downgradeeljek
Egyébként aki 4.4.2-őt használ az megnézné nekem hogy a Facebook messengerben lehet e változtatni másik értesítő hangot? Mert nekem csak a messengeres és az alapértelmezett működik, a többi néma...
-
Gizmo94
veterán
válasz mgTerminator #32670 üzenetére
-
Steelheart2
őstag
válasz mgTerminator #32668 üzenetére
Annyival gyengébb a Note 2?
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Gyula84
veterán
-
kurion
senior tag
Van itt valaki aki cserélt már a telefonján üveget? Most akarom csinálni ha megérkezik az üveg és igen félek mert nem a legegyszerűbb dolog.
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
nVIPER
senior tag
válasz mgTerminator #32670 üzenetére
Nincs, az enyémbe az E.ON szógáltassa az áramot
-
LuXAA
csendes tag
válasz lefkosia #32655 üzenetére
Sikerult! :-)
Kepernyo nem elforgatas issue megoldva...
Vszinuleg a Samsung Hub torlese okozta a hibat, itt a megoldas:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2638376
Letoltod ezt:
https://www.dropbox.com/s/mqwrt5rzm4...enRotation.zip
Recovery-be vagy Mobile Odin Pro-ba betallozod es felrakod, reboot es mukodik ujbol a forgatas, a az is ha a szenzor elott elhuzod a kezed, szval minden szenzor.
Remelem tudtam sokaknak segiteni :-)
LuXAA felhasználó: 261 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése, 2020.05.01
-
kurion
senior tag
-
Gizmo94
veterán
válasz kurion #32678 üzenetére
Utána tutira prosztata. Egyszerű, mezei hajszárítóval max fokozaton melegítem, a hőpisztoly vakítás, nem kell. Azt nem tudom megmondani, meddig melegítem, amíg el nem kezd lejönni az üveg, addig. Ami fontos, hogy egyáltalán ne feszegesd, mert széttéped a kijelzőt. Nagyon kicsit kell megfeszíteni csak az egyik sarkát, annyira, hogy egy névjegykártyát alá tudj rakni, majd mellé egy másikat is, amiket utána folytonos melegítés során mindig tovább tolsz az üveg alatt. Felfelé egyáltalán ne feszítsd az üveget, mert lőttek a kijelződnek. Linkelek minnyá egy youtube videot, ami alapján anno én is elkezdtem csinálni, és még egyet sem törtem el, mind hibátlan lett tehát a video jó. Nem fog porosodni akkor sem, ha nem használsz loca ragasztót, mert ezzel a módszerrel megmarad a gyári ragasztója körben, az odafogja az üveget szépen újra. De erősen javasolt a loca ragasztó használata.. Úgy lesz tökéletes.
Video link Ne zavarjon, hogy S3, a módszer ugyanez S4 esetén is, nincs különbség. Annyit változtattam én még ezen a módszeren, hogy az elején nem nyomkodok alá pengét a keret védelme miatt, hanem hátulról egy fa fogpiszkálóval az első kamera helyén kezdem nyomni kifelé az üveget addig, amíg alá tudom tolni az első kártyát. Ezáltal nem karistolod össze a keretet minimálisan sem, nem látszik utána semmi nyom, 100%-ban gyári kinézetű lesz. Sok sikert.
[ Szerkesztve ]
-
bee_jay
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan alkalmazást ajánlani, amivel egy androidos tabletet tudnék távvezérelni a telefonnal?
Azt is leírom, hogy miért akarok ilyet:
Van egy nem okos LCD TV-m, amit okosítani szeretnék. Gondolkodtam egy Chromecast-en, de aztán eszembe jutott, hogy kipróbálom egy sima androidos tablettel. (Azért nem a telefonommal, mert ahhoz nincs MHL adapterem, a tablethez meg elég volt egy 600 Ft-os HDMI átalakítót vennem.) A dolog működik is, a tablettel csatlakozok az itthoni WiFi hálózathoz, amin a PC-m is van és már stream-elhetek is videót, zenét, stb. Van YouTube meg Facebook meg webböngésző, meg minden amitől okosabb lesz a TV. Csak egy a gond, hogy rövid a HDMI kábel és a tabletet kell tapicskolnom, ahhoz hogy valamit elindítsak. Szóval ezért szeretném a telefont használni távirányítóként.Ha valakinek lenne bármi ötlete ehhez, azt megköszönném!
-
papa237
csendes tag
Kedve uram neked baromira fogalmad sincs egy csomagküldő szolgáltatás napi lefolyásával kapcsolatban. A nevezett futár cég nem csak a szaros t-mobilos csomagokat szállítja. Vannak stratégiailag kiemeltebb partnerei,melyek több milliót hoznak a cassába egy nap alatt mint a T monjuk 1 év alatt.
Részemről a téma lezárva és lehet okoskodni tovább.(ha elvesztené a t-t és mondjuk a posta szállítaná? a postás kb pont telibeszarná hogy te meg akarod nézni a csomagodat vagy sem ha nem vagy otthon akkor értesítés, mehetsz a postára a csomagodért. OTT megengedik hogy fizetés előtt kibontsd?) MONDOM Részemről a téma lezárva és lehet okoskodni tovább.TEL:+3630
-
papa237
csendes tag
válasz s.Oliv3r #32469 üzenetére
Az a SUTTYÓ aki nemzett Az ilyek K...csög seggfejek mint te vagy, csak a számítógép előtt ÜLNEK és kigyúrt agyú faszok.Keress meg és vágj szájba mit képzelsz te magadról. Nem arról szól a történet hogy ne adjuk át a csomagot te barom,de ezt a borsónyi agyaddal fel sem tudod fogni. Kipróbálnálak szivesen hogy el bírod e venni tőlem a csomagot FIZETÉS nélkül a szájba vágásról nem is beszélve.Valószínűleg jót röhögnék.De nem teszem mert félek hogy kirúgnak? ja nem is félek rettegek. ÉS TUDOD MIÉRT MERT CSAK EGY FASZ FUTÁR VAGYOK. Szerinted
TEL:+3630
-
legenda
válasz papa237 #32684 üzenetére
csak nem olvasol utána a jogi és szolgáltatós szabályozásnak, és erőlteted a butaságot...
nem is érdekel a csomagküldő szolgáltatás napi lefolyása, csak egy szolgáltatás, amit bevállaltak a szolgáltatónak bizonyos feltételek mellett, a szabályokat pedig a szolgáltató hozza az ügyfelek számára is, leírják a honlapjukon és a szerződési feltételekben is, az meg hidegen hagy, hogy az a közvetítő cég dolgozóinak nem tetszik...
te tényleg aláírsz egy szerződést annak elolvasása nélkül?
mert a szerződés továbbra is a lezárt csomagban van, az átvételi elismervény aláírása pedig egyenértékü a szerződés aláírásával, és az átvételin is külön felhívják a figyelmet a szerződés elolvasására!
aki látatlanban aláírja a szerződést, annak csak gratulálni tudok...
eddig a jogilag is alátámasztható része, amibe a futár sem köthet bele, utána jönnek a már többiek által is említett dolgok, esetleges problémák, azokat nem írom le ismét.
ja, és tőlem a postás is hozhatja, azt kellene felfogni, hogy nem sima postai csomagról van szó, hanem speciális esetről, amikor a szerződés a lezárt csomagban van, és annak elolvasására lehetőséget kell biztositani az átvételi aláirása előtt, mivel az átvételi aláírása azonos a szerződés aláírásával!
olvasd el a figyelmeztetéseket azon az átvételi elismervényen, amit a szolgáltató mellékel a csomaghoz, és ha nem érted meg, azzal már nem tudok mit kezdeni...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz papa237 #32687 üzenetére
olvasd vissza magad futárka. h mekkora baromságot irsz lesz 30x évesen hidd ela szájba vágással nem lenne gond és 5mp-n belül el venném tőled a csomagot mig te röhögsz magadon a sövényben és nem vagyok szarrá gyurva MÉG, de a 190 centi 95 kilo pont elég hozzá kis 7 év küzdősportal h szarrá verjem a fejed
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
kengyel
nagyúr
Most töltik fel a Vodafone 4.4.2 I9505XXUFNB8
A T. megint az utolsó !
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Revesz
aktív tag
Na feltettem tegnap este megis a telenoros OTA 4.4-et.Nem csinaltam se elotte se utanna visszaallitast, az eddigi tapasztalataim eleg jok.Az ejszaka (6ora alatt) egy szazalekot se merult ami eleg jo, eddig meg semmi anomaliat se talaltam a rendszerben...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest