- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezso
tag
válasz
unyadavid #452 üzenetére
Én meg pont ellenkezőleg. Megvettem a telefon, de már előtte rendeltem rá egy minőségi fóliát.
Azután kiderült, hogy ezen is van gyárilag.Az enyém is eMAG-os, de a garanciára én is kíváncsi vagyok. Az nem a legjobb lehetőség, hogy kiviszik romániába és legalább 3 hét, amíg visszakapod. A normál S3 prémium garis és házhoz jön a szerelő.
Az emag oldalán ez áll:
"Az eMAG által értékesített és kézbesített termékek garancia-tanúsítványa lehet:- direkt a gyártó által kiállított (ha a gyártó rendelkezik országos szervizhálózattal), vagy
- az eMAG.hu által kiállított."Mivel a Samsungnak van országos szervízhálózata, fel sem tételeztem, hogy nem gyári garancia lesz rá.
Szerintem ez megtévesztő, mert ha ezt tudom, nem veszem meg a telefont, bár egyelőre jól működik ezért nem volt szívem visszaküldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple iPhone 17 - alap
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest