- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
David3
őstag
válasz bigmasterg #3763 üzenetére
Összességében egész jó kedvezményt lehet összeszedni itt kint is. Igaz én a Plus modellt vettem, az ajándék fülessel (eladtam €100-ért) jó ár jött ki, illetve a késedelem miatt kaptam €50 kupont.
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
válasz ForRedGlory #1447 üzenetére
Nyilván az vagyok... Csak két országgal arrébb...
Diesel38: nekem is tologatták rendesen az időpontokat, majd egyszer csak jön. Így nagyobb lesz a meglepődés.
#1438 polonic: Nekem az 3 napon belül megjött.
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
válasz ForRedGlory #1440 üzenetére
és Diesel38:
Tényleg a legnagyobb tisztelettel kérdezem, hogy ha elkülditek őket susnyásba, hamarabb megkapjátok a telefont? Valószínűleg nem fogja olyan olvasni a leveleteket, aki valóban tehet róla, maximum valakinek elrontjátok a napját.
-
David3
őstag
válasz attika89 #1288 üzenetére
Nekem ma jött e-mail, hogy a promócióként a készülékhez adott ingyen fülest már küldik. Ami azért érdekes, mert az Amazon-ról rendelt Plus esetében SEMMIT nem küldtek. Tehát valószínűleg jobban jártam, hogy azt sztornóztam, és a Samsung oldaláról rendeltem. Ha már ígyis-úgyis várnom kell, legalább arra a színre várok, amit alapból szerettem volna...
-
David3
őstag
Akik esetleg rendeltek már, és fizettek is a telefonért, én nem aggódnék. Benne vagyok egy német fórumban is, ott is sokan írták, hogy hiába rendelték elő február elején, még nem jött semmi. Sőt, sokaknál májusi szállítást írnak. Viszont érdekes, hogy random küldik ki a telókat, teljesen véletlenszerű színkombinációkban.
Nekem is már levonták a számlámról, azon kívül, hogy várok, nem tudok mást csinálni. Nyilván megértem azt is, aki/akinek fontos/sürgős.
-
David3
őstag
válasz Elit3Zotya #1240 üzenetére
Én sem szeretem, ha karcos, ezért volt eddig minden telefonomon lehetőleg jó strapabírású üvegfólia. Lehet kapni Ultrához is olyan fóliát, amivel elvileg az ujjlenyomat-olvasó is rendesen működik. Plushoz én ugyanettől a gyártótól rendeltem, ott elég jók a visszajelzések.
-
David3
őstag
válasz Diesel38 #1190 üzenetére
Német Amazonról, elég jó részletfizetést kínálnak. Egy összegben nem akartam, ezért választottam részletfizetést. Igaz a Samsung német oldalán is volt ilyen lehetőség, de valamiért nem fogadta el a bankkártyámat.
Még lehet futok egy kört a Samsung oldalán, mert meg kell vallanom, hogy a grafit színű eléggé bejön.
-
David3
őstag
Mivel a Plus verziónak még nincs még külön fóruma, ide írnám OFF Topik-ként. Szóval az Amazon ma aktualizálta a szállítási adatokat, április 2-ára módosult a várható szállítás. Szerencsére nem sürgős, ennyi előrendelés lenne, hogy nem bírják a gyártással követni?
Eredetileg 14-én kaptam volna meg úgy, hogy Amazonon március 11-étől lett volna elérhető.
-
David3
őstag
-
David3
őstag
válasz #40047616 #539 üzenetére
A helyedben én személyesen győződnék meg arról, hogy valóban félrement-e a széria. Én is megrendeltem, de se nem vagyok nagy fotós, hogy kiszúrjam a telefotó kamera hiányosságait, az esetleg "zajokat" videózás közben vagy azt a minusz 1-2-3 óra kijelzőidőt, ill., hogy a processzor hány %-kal teljesít gyengébben ehhez-ahhoz képest. Lehet én vagyok maradi, de nekem a plusz pár fps játék közben vagy a telefon használata közben a kevesebb Hz pont nem érdekel.
...de senkit nem fogok azért lenézni, megértem, ha valakinek fontosak az ilyen adatok. Azt is elfogadom, ha valaki iOS-t vesz, hiszen tényleg jó telefonok.
-
David3
őstag
válasz ImpersonatoR #239 üzenetére
Tényleg csak nagyon halkan merem megjegyezni, nehogy belémszálljon valamelyik Samsung-ellenes huszár.
Szóval átszámolni nem érdemes sajnos, én Amazonról rendeltem elő az S22+ -t, durván €200-val drágábbra jön ki otthon. Nyilván a Forint gyengesége, a magasabb ÁFA is közrejátszik benne. Az Ultra árát már ki se merem számolni, beteg összegek jönnek ki.
Ami viszont mindenképp üdvözlendő, hogy meg lehet venni havi részletre 1 éves futamidőre kamat nélkül. Ez azt jelenti, hogy jelen esetben havi ~€85/hó 12 hónapra. Szerintem elég baráti.
-
David3
őstag
Köszönjük az Ultra tesztet, kíváncsi voltam erre is, igaz az S22 Plust pont a héten rendeltem elő.
Nekem nagyon tetszik a Samsung jelenlegi felhozatala, ez az Ultra is egész jól sikerült. Kérdéses lesz majd, hogy hogyan fog szuperálni az Exynos lapka és meddig bírja szuflával, szoftveresen viszont nagyon egyben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Lexus, Toyota topik
- Öregszem
- Path of Exile 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó garanciális SAMSUNG Galaxy S22 dobozában, tartozékaival, extra tokokkal - INGYEN futár!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 5G (Dual-SIM) FEHÉR - 12gb / 512 GB GARANCIÁLIS
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest