Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricsmoka #5638 üzenetére
Én a Settings -> Battery & Device care -> Battery -> Background usage limits menüpontban beraktam "Deep sleep"-be minden olyan appot, amiknek részemről nem szükséges a háttérben futása. Ez nekem viszonylag sokat dobott az idle akkuidőn. (Persze vannak olyan appok, amiket nem szeretném, ha bezárogatna az android, ezért azokat a "Never sleeping apps" listára raktam.)
Ezen felül szerintem azzal lehet nyerni akkuidőt, hogy kikapcsolod a 120 Hz-et és az 5G-t. (Én ezekkel az opciókkal nem éltem. Mindkettő be van kapcsolva.)
Ja és a "Protect battery"-t aktiváltam, így nem engedi 85% felé tölteni az akkut.
-
Balázs Z.
tag
válasz
ricsmoka #5621 üzenetére
Én ilyet használok, fél év után is tökéletesen meg vagyok vele elégedve: Spigen Rugged Armor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Rajongói mobil helyett megkésett különkiadás, de nem ezzel van a gond.
- Óra topik
- Honda topik
- Nintendo Switch 2
- Politikai mémek
- TCL LCD és LED TV-k
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Grafit, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest