Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
caveman1
tag
Akkor kb egy bő órával kb. jobban bírná az sd888 mint az enyém, nekem most átlag használat mellett kb 4 óra képernyőidőm van átlagban, de van hogy kevesebb... Akkor az előrelépés lenne azért!
Esetleg a kamerát hogy látod (nekem a kamera elég fontos), s20 fe-hez képest jobb képeket lő? Nem mintha az s20fe rossz képeket lőne, csak érdekelne hogy abban jobb-e a 21? -
Subby8
csendes tag
Sziasztok!
Most tervezem a váltást az S21FE-re egy Huawei P30 Pro-ról. A Huawei után maradt egy Huawei CP62-es vezeték nélküli töltőállványom (max. 40 watt), amit szeretnék még használni.
Hogyan tudnám ezt kivitelezni, mert a Samsung gyári 25 wattos töltőfeje és a hozzávaló usb-c kábel nem tölti vezeték nélkül 15 wattal, az tuti.
Megoldás lehet a Samsung 45 wattos töltőfeje?
Nagyon köszönöm, ha segítetek!
-
caveman1
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy exynos-os s20 fe telefonom van de úgy néz ki hogy viszonylag jó áron le tudnám cserélni egy s21 fe-re. A kérdésem az lenne hogy aki esetleg hasonló cipőben járt annak (vagy bárki másnak is 🙂) mi a véleménye, megérné a csere? Elsősorban az exynos proci miatt gondoltam a cserére, alapvetően nincs bajom ezzel a telóval sem a hétköznapokban, de van pár bosszantó tulajdonsága, pl. a melegedés (többször jártam úgy hogy navigáció közben fogta magát és túlmelegedés miatt leállt, vagy ki is kapcsolt, persze ezt a leggázabb forgalmi helyzetekben produkálta 😒) illetve abban reménykedem hogy az üzemidő is combosabb valamivel a snapdragonos s21 fe-nél. A kijelzőjét néztem üzletben az nekem határozottan tetszetős volt. Illetve a kamera rendszer is talán mintha fejlődött volna (mármint a szoftveres része, azt tudom hogy a fotó hardver kb. ugyanaz) Ha a fentiekkel kapcsolatosan meg tudnátok erősíteni, vagy véleményt mondani azzal nagyban segítenétek a döntésben! Köszönöm ha válaszoltok! Szép napot mindenkinek!
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Roland861010 #990 üzenetére
Rájuk is kerestem guglin de nem vagyok beljebb. A leírásban 25W-ot ír, a speciben meg 5V*3A-t, ami 15W.....
-
Roland861010
veterán
válasz
bollokcs80 #989 üzenetére
Mindegyik eredeti 3 különböző típus.
Láthattad a sorszámát .
-
sellas
tag
válasz
DrKapocs #985 üzenetére
Szia!
Nekem kizárólag a fotós és videós képességek miatt megérte. Az A52s-é is brutál jó, és ritka (vagy szerintem kb egyedülálló), hogy ennyiért van OIS, de azért az S21FE magasabb szint. Egy árszinten belül én mindig a lehető legjobb kamerára törekszem.
Ha ezt nem nézném (nekem nem csak hobbifotózás miatt kell, de azért nem is profi fotós vagyok), teljesen jó lett volna az A52s, vagy akár egy 100 ezer körüli Xiaomi (az inkább azért nem, mert azok általában annyiért nem vízállóak).
A Realme GT2-t én is néztem, végül a vízállóság hiánya döntött a Samsung mellett (és hogy még nem volt olyan sok kamerateszt, de a gsmarenán ahogy összehasonlítottam, elég jó kamerának tűnik az). Meg annyira új telefon, hogy féltem, hogy beesik az ára pár hónapon belül annak is, ennyire újonnan kiadott telókat nem szeretek még venni, inkább fél évvel később, jobb áron.
S21-hez képest az S21FE sokkal olcsóbb, és szinte ugyanolyan (kamerában tesztek alapján kicsit jobb is, bár a való életben szerintem nem észrevehető). Szintetikus tesztekben minimálisan az S21 pontszáma alatt van, de én nem játszom telefonon. És az S21FE újabb, tovább kap frissítést elvileg, és picit nagyobb, de még pont jó a mérete (pont ugyanakkora mint az Mi 8-am volt, az meg szerintem ideális méret még).
Bugokkal én még nem találkoztam, illetve páran írták a rossz akksiidőt, ezt egyelőre én nem tapasztaltam. De még csak pár napja használom, de elégedett vagyok. Az miui kicsit talán jobban testreszabhatóbb volt, de itt is végül megoldottam mindent, így vagy úgy. -
DrKapocs
őstag
Sziasztok! Lenne két kérdésem hozzátok, S21 FE tulajdonosokhoz:
1.) Ti hogyan látjátok, megéri a jelentős felár, amit egy A52s-hez képest fizettetek az S21 FE-ért?
2.) Miért nem egy "sima" S21-et választottatok?Gondolkozok, nézelődök, de egyelőre több készülékről (Realme GT2, GT2 Pro, S21, S21 FE) is olvasgatok, emiatt érdeklődnék. 3 és fél éve van Samsungom, betonstabil, emiatt hajlok kicsit a Samsung fele. Viszont a Realme árban sokkal jobb. Viszont, ahogyan olvasgatom a fórumát, vannak hibái, apró bugok. Amik bosszantóak egy 200-300 eFt-os készülék esetén.
-
válasz
Cranberries #967 üzenetére
Elvileg már nem árulhatnak függő készülékeket.
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland0224 #978 üzenetére
Gondoltam ez alap, hogy a gyári adatokat tudjuk értelmezni.
-
Roland0224
senior tag
válasz
Roland861010 #977 üzenetére
Illetve a gyártó ugye
Hiába van 120 W-os töltő ha csak 25-öt tud gyárilag -
Roland861010
veterán
Az a bajom ezek olyan dolgok amik 10 éve még oké újdonság még minden .
De ma már amikor az összes autóban, szekrényben, éjjel lámpában is van qi töltő vagy már lehet venni 5-10 ezer Ft között nem is értem.Rendes töltött pedig mindig vagy gyárit vagy ajánlott gyártótól kell venni.
Az hogy egy ekkora akkumulátort 30 perc 45 perc vagy csak 20 perc feltölteni azt a pénztárca dönti el.
-
kekedi
senior tag
válasz
Roland861010 #975 üzenetére
Látom azóta se tetted túl magad rajta
-
Bálint941121
tag
válasz
Igen az Vodafone nal vettem és yettel kártyát is viszi.!
-
-
kekedi
senior tag
válasz
szucstom #969 üzenetére
A sebességről nem tudok nyilatkozni (nyilván kábelen mindig gyorsabb), de hasznos.
-Ha olyan helyen vagy ahol csak ez adott (vendéglátó egység), jól jöhet.
-ha nem szereted a kábeleket, akkor is praktikus (pl. autóban)
-ha tönkre menne az usb aljzat, akkor még mindig tudod valamivel tölteni (nem kell egyből a szervizbe rohanni)
-töltés megosztással tudsz más eszközt tölteni. (óra, füles, esetleg másik telefont) -
szucstom
őstag
sziasztok ismét
Nézegettem a pontosabb specifikációit az S21 FE-nek és feltűnt, hogy wireless is lehet tölteni. Érdemes megpróbálni, vagy vezetékesen sokkal gyorsabb?
-
kekedi
senior tag
válasz
Nem nagyon van már függő készülék. De ha még is, kártyás csomagban egyből lehet kérni a díjmentes függetlenítést.
-
leslien
nagyúr
Voda kártyás csomagban 219k....
olcsóbb mint a S20 FE SD.. -
-
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Jövőhéten lehetőségem nyílik újonnan vásárolni egy Galaxy S20 FE vagy S21FE-t. Jobb topikot nem találtam, tudnátok nekem abban segíteni, melyik érné meg? Az "A" szériát ismerem, de az "S" szériával kapcsolatban elég kevés infóim vannak
-
Roland0224
senior tag
Mondjuk nekem eddig csak egy telefonnal volt garis intézésem.
De ha azt nézzük,hogy 70-ezerrel olcsóbb és esetleg elromlik annyiból megcsinálják a Samsungban szerintem és akkor ugyan ott vagy. HA elromlik
De ugye elég kérdéses most ki ad gyári garanciát és ki nem ezt jó lenne tudni.
Ezt írom úgy,hogy nem szeretem a gsm-eket (nincs oka csak nem bízom bennük) és a Konzolvilágnál vettem aminél nem tudjuk most mi a helyzet (remélem nem kell kideríteni)
De már nagyon fúrja az oldalam lehrt bemegyek egy Samsungba ha arra járok -
potty355
lelkes újonc
Aki még szintén vásárlás előtt áll, itt most elvileg gyártói garival "csak" 188k a teló: https://www.mobilcorner.hu/samsung-g990-galaxy-s21-fe-5g-128gb-dual-sim-fantomszurke-kartyafuggetlen-16599?utm_source=arukereso&utm_medium=cpp&utm_campaign=direct_link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Rajongói mobil helyett megkésett különkiadás, de nem ezzel van a gond.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest