- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motyi
senior tag
válasz
HardRic #3203 üzenetére
Ha még mindíg fizeted a részleteket akkor nem lenne bölcsebb várnod esetleg amíg azt letudod?És utána vagy egy GS3 vagy ősszel (feltételezem kb. akkor jön majd) Note 2?
Nekem LB1 van a telón, kigyomláltam Titanium -al (kb. 60-70 fagyazstott szemét), van fent kb. 70 app és elmondhatom, hogy röccenés nélkül fut, szóval sebességgel nincs gond.Azért nem LC1 mert arra még nincs jKay, nekem nélküle nem rom a rom, főzöttet meg nem akaródzik használnom, talán majd egyszer.
A cerka tényleg picit pontatlan, de gyorsan megszokod és akkor már úgy használod hogy "pontos" legyen.Az üzemidő kb. mint SGS2, de ha épp kevesed haszálod jobb a készenléti idő, mert kb. ugyan azt a hardvert jóval nagyobb aksi szolgálja ki. -
Motyi
senior tag
válasz
WaterWave #3092 üzenetére
Na a felrakással még várok, van egy hiba a romban ami az appok szövegével kapcsolatos (bizonyos esetekben előfordulhat, hogy a szöveg + háttér azonos színnel jelenik meg,stb) amire jött már fix, de még utána is előfordulhat. Szóval várok még kicsit, hogy hibátlan legyen.
-
Motyi
senior tag
válasz
djapor96 #3090 üzenetére
Nem tudom, kérdezd a fejlesztőt
De komolyra fordítva a szót, nekem a kedvenc színem, jobban bejön mint a kék + az amoled élettartamának is jót tesz (ugye a kék szín nagyságrendekkel jobban gyilkolja a kijelzőt mint a többi).Gondolom a kék akkor kerül elő amikor lesz már hivatalos ICS a notera és azt kezdi el főzögetni.
-
Motyi
senior tag
Megjelent az új DarkyROM (Note v 3.4 XXLC1 Final): [link] [link]
CHANGELOG V 3.4:
-Completely rebuild on the latest XXLC1 firmware
-XXLB2 Modem
-Build in linux instead of windows
- Manually Deodexed
- Zipaligned
- Pre-Rooted
- Busybox
- OpenVPN
-Removed all thunderbolt scripts
-Removed allmost all init.d script (99 complete remains)
-Modded stock Phone.apk for Call recording
-Changed to Franko kernel 10
-Removed sms from Call Logs
- Non-increasing ringtone + non noise reduction mod
- CRT off animation
- Custom Extended powermenu (DarkyOTA app)
- SIP & VOIP over 3G & WiFi
- Green Subtext MOD
- Changed brightness values for smoother transistions
- Build.prop tweaks
.SQL Boost
.Raise JPG quality to 100%
.Render UI with GPU
.Increased scrolling responsiveness
.Increased touch responsiveness
.Raised photo/video recording quality
.3G Tweaks
.Net Speed Tweaks
- Sms revert to mms after 100 messages intead of 4
- Hacked max recipients to 100 instead of 10
- Bootanimation DarkyNOTE thanks to RED
- Spin up HDD Bootsound
- DarkyNOTE wallpaper where the pen is mightier then a sword (thanks to Jonf)
- Full reverted Darky Theme
- Mixed Animations & Transitions
-Tabs in bottom MODs
- 9 LockScreen MOD ( DarkyOTA app ) Big thanks to RED for his work on the locks
- Placed a little easter egg in the ROM go find it ( tip : check settings / about phone )
- Dark green glowing pop ups in the whole ROM
- 11 toggle dropdown MOD (my pick of usefull toggles)
- Added Landscape TW launcher + Alphabet sort possibility + custom dock apps
- Smooth loading spinners
- decreased size of progress bars
- removed swipe to unlock from ringlock...Esetleg próbálta már valaki?Tapasztalat?
-
-
Motyi
senior tag
válasz
Cyberpunk #2764 üzenetére
De ez nem olyan egyszerű helyzet, itt egy karcolásról van szó. Ha a karc kívül van akkor kb. esélytelen a cseréltetés (tuti, hogy a szerződésben vagy az 1000 oldalas ÁSZF-ben van egy apró betűs pont ami leírja, hogy ha átvetted a készüléket akkor elismered, hogy minden fizikai sérüléstől mentes volt,minden tartozék mellékelve volt,blablabla), ha a kijelző belső felén van akkor 72 óra múlva a samu szervíz biztos cseréli ahogy kell.
-
Motyi
senior tag
válasz
tombike #2732 üzenetére
Sejtettem, hogy valamit elkapkodtak, mert én aznap megvettem náluk amikor megjelent, kapásból OTA frisítette magát a legfrisebb softra és csak próbaképp megnéztem, kártyafüggetlen is.
De ezzel kapcsolatban bennem felmerült az a kérdés, hogy így hogy "visszahívás' elötti XEH prod. kódos a telóm lezhet e valami problémám ha esetleg garis ügyintézésre kerülne sor?Pl. elviszem a samsung szervízbe a T-mobilos készüléket, ők meg azt látják, hogy XEh prod. kód + független.
Viszont az érdekes, hogy a XEH prod. kód ellenére a böngészőm Origo néven fut kezdetektől fogva.
-
Motyi
senior tag
Gondoltam megosztom veletek, korlátozott ideig 50% kedvezménnyel kapható a megújult Beautiful Widgets a marketen: [link]
-
Motyi
senior tag
válasz
sipeti2 #2096 üzenetére
A függetlenítés tiltott téma, de kíváncsiságból megkérdeznék valamit:
Tényleg ennyire nehéz a google-t használni?Most komolyan, ha nekem információra van szükségem valamiről az az első, hogy rákeresek.Még soha nem volt, hogy ne találtam volna meg az infót max 5 perc alatt. Szerintem sokkal egyszerűbb mint megkérdezni itt, ahol egyértelműen tiltott téma.Nem bántásból, de tényleg érdekel. -
Motyi
senior tag
Más téma.
Idáig LA6-t használtam és meg voltam elégedve vele, pár napja frissítettem LB1-re és pozitívak a tapasztalataim.
Ami feltűnt:
- picit még simábbnak tűnik a napi használat, bár ez inkább csak érzés, mert LA6 is röccenés nélkül futott
- a böngésző gorsabb lett
- üzemidő kb. ugyan az
- és a legérdekesebb, kb 50-70 Mb-al több szabad ram-om van ugyan olyan használat és appok mellett (nem volt wipe) és ez nagyon pozitív -
Motyi
senior tag
Ha valakit érdekel, megjelent a TSF Shell: [link]
-
Motyi
senior tag
Megjött az új jKay 13.6
[link]Changelog:
* Added support for 240 and 280 DPI
* Added support for CRT effects with animated screen lights!
* Added 'Fast double click' on/off toggle (uses 350 ms instead of the default 500 ms for home button
double click timeout)
* Support for home button double click custom action or unlock (Also works when pincode is set and secure
mode is turned off!)
* Changed Recent apps dialog to hold 12 apps instead of only 6
* Added 'Vibrate when unlock' on/off toggle for all lockscreens (even pin and pattern).
* Added Toggle for transparent background on lockscreens
* Added Toggle for 'Auto collapse music widgets' on lockscreens
* Clock on AOSP Deluxe lockscreen is now centered vertically when no music widgets are shown!
* Added 'Double tab to unlock' on JKay AOSP Deluxe lockscreen!
* Added support for Next Alarm info on Circle lockscreen
* Added 'Shadow glass' toggle on Circle lockscreen
* Added 'AOSP clock style' toggle on Circle lockscreen
* Fix multiple unlock bug on circle lockscreen -
Motyi
senior tag
A + amit kapsz az nem a friss rom, hiszen frissíteni tudsz KIES vagy OTA vagy a szervíz segítségével bármikor (ha van újabb elérhető). Itt a telefon rootolása amit kapsz, magyarán rendszergazdai jogokat.Vannak nagyon hasznos alkalmazások amikhez ez szükséges (pl. titanium backup,adFree,sb), + a custom romok használatához (ha van ilyen terved).
Esetleg még előny, hogy nem kell megvárnod amíg a készülékedre hivatalosan is megjelenik egy frissítés (függ a régiótól és a szolgáltatótól is ha függő), hanem elsők között rakhatod fel.
Ha ezekre nincs szükséged (ami érthető is hiszen e nélkül is nagyon jó kis kütyü) és nem szeretsz veszélyesen élni akkor inkább használd ahogy van. -
Motyi
senior tag
Sziasztok!
Én is csatlakozok a klubhoz, kb. 1,5 hete vagyok elégedett és boldog tulajdonosa egy Note-nak. S2-ről váltottam és nagyon meg vagyok vele elégedve, negatívumot nem tapasztaltam, egyszerűen imádom a "kicsikét"
Tegnap a root is megvolt sikeresen és kapott még extrának egy jkay modot (nem is értem a samsung a jkay moddal elérhető extrákat miért nem rakja bele alapból a romjaiba).
Gondoltam készítek egy magyar nyelvű leírást a rootolás menetéről, úgy ahogy én csináltam.A telefon már olyan rommal ugrott ki a dobozból aminél az S2-es odinos rootolás vagy a Zergrush nem működik, + első bekapcsolás után frissült LA6-ra (OTA).Az alább leírt módozatnál nem lesz sárga háromszög és nem ugrik tőle feljebb a custom rom számláló tehát gariztatás esetén könnyen visszaállítható az eredeti állapot.
Természetesen nem vállalok felelősséget az itt leírtak esetén történő bármilyen kárért/hibáért, mindenki csak a saját felelősségére kezdjen neki.Az 1. lépésnél a telefonod kapcsold ki, tűzfal-vírusirtó és hasonló programok ne fussanak és persze legyen 100%-ra feltöltve az aksi (ez a második lépésnél is fontos).1. lépés, root + cwm alapozás:
Szükséges programok:
Odin: [link] (jelszó:samfirmware.com)
Módosított (root+cwm) korai kiadású rom(SGN_XX_OXA_KJ1_FACTORYFS.tar), ez 3 db-ra van szétszedve:
1. szelet:[link]
2. szelet:[link]
3. szelet:[link]
A fenti 3 file összeillesztéséhez szükséges program:[link]A letöltött 3 darabból álló módosított factoryfs-t illesszük egybe a szintén fentebb linkelt programmal (Joining "fül" és betallózod az első file-t).Az így kapott .zip-et kitcsomagolod és egy ilyet kell kapj: SGN_XX_OXA_KJ1_FACTORYFS.tar (kb.789 Mb).
Ezután az Odin-t elindítod (rendszergazdagént) és betallózod a PDA részhez az SGN_XX_OXA_KJ1_FACTORYFS.tar file-t.Figyelj oda, hogy csak az auto reboot és az F. reset time legyen bepipálva más NE.
Ezután a telfont download módba rakod és összekötöd a számítógéppel (ajánlott közvetlen a pc hátulján található usb portra csatlakoztatni).
A Start gombra kattolva elindul a frissítés, csak várnod kell amíg kiírja, hogy kész.A frissítés befejeztével a telefon 2x újraindul, majd elindul (kb. 5 perc).
Ekkor a note rootolva van és cwm-el ellátva, de még nem vagyunk kész, most jön a legfrissebb FW és a hozzá tartozó root + CWM felrakása.2. lépés, legfrisebb Fw + root + CWM:
Innentől kezdve többé nincs szükség az odin-ra, akár törölheted is.
Szedd le innen a legfrisebb vagy neked kellő FW-t (vagy akár a samfirmware-ről):[link] és csomagold ki (.tar.md5 kiterjesztés)
És innen a hozzá készített rootolt kernelt: [link] és csomagold ki (.tar kiterjesztés)A telefonod külső SD kártyáján a gyökérben hozz létre egy új könyvtárat aminek ez legyen az elnevezése: firmware
Ezután másold be ebbe a könyvtárba (/sdcard/external_sd/firmware) a friss FW-t (.tar.md5 kiterjesztésű) és a rootolt kernelt (.tar kiterjesztésű).Ha ez kész húzd ki az usb kábelt a telefonból.
Indítsd el a CWM manager alaklmazást a készüléken és válaszd ki a "Flash stock firmware" menüpontot.A felugró figyelmeztetésre a folytatás (Continue) gombot válaszdd.
Ezután a program megkérdezi melyik kernelt akarod használni és ott a rootoltat kell választani (CF-Root-SGN-xyz.tar), majd a "Flash normally" opciót.
Innentől a program újraindítja a telefont CWM recovery módban, és elvégzi a frissítést.
Ezután a telefon újraindul és kész is vagyunk.Remélem sikerült értelmesen leírnom.
Tudom, hogy xda-n megtalálható több részletes leírás is, de hátha jól jön valakinek így magyarul, összefoglalva.Ha van esetleg más vagy egyszerűbb verzió is akkor ne tartsátok magatokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- XPEnology
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest