- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
válasz
laci0530 #2500 üzenetére
igen le is töltöttem ahogyan elmondja de van egy kis bibi nem lesz fekete a háttér ?Szóval ezek szerint meg kell vennem a pro verziót?Mert azok szürkék csak a free verzióban nem lehet bekapcsolni őket. Vagy tudtok egy helyet ahonnan le lehet szedni?Vagy beállítani feketére?
-
kkp900
senior tag
És oldalt is fasza ?A fólia persze ,hogy felraktad mindkettőt.Szépen illeszkedik?És lehetne egy linket kérni?
Még egy kérdés amikor kapok egy emailt,akkor annak a tartalmát ,hogy lehetne megjeleníteni Zárolt képernyőnél ,hogy azért ne kelljen feloldani a telefont??Esetleg egy mondatban is akár de csak azt írja ki ,hogy tartalom nem megjeleníthető,és de az istenért sem találom ezt a beállítást az értesítéseknél ,hogy lehetne beállítani. -
kkp900
senior tag
Egy kérdésem lenne ,hogyan kell beállítani azt hogy mutassa is zárolt képernyőnél ,hogy jött valami ne csak hang meg fény legyen??Esetleg egy két sorba kiírja az emailt pld.Vagy a face üzenetet.Előre is köszi a válaszokat plusz még a hangra valamit ha tudna valaki szoftveresen hogy egy kicsivel hangosabb legyen ha csörög pld .A csengőhang jó minőségű nem halk.
-
kkp900
senior tag
válasz
Memmaao #2381 üzenetére
Szerintem meg ha leveszed ,és egy kicsit megnyomkodod a tokot akkor ez elmúlik .Ugyan ez a Ringke tokom volt csak a nem ez a füstös hanem a tiszta clear iphone 6 semmi baj nem volt vele.Szerintem ott teljesen rácuppant a tok a telóra egy kis levegőt kellene beengedni neki a kamera nyílásnál ha egy kicsit felhúzod akkor is ilyen lesz?AMúgy a képen olyan kékes beütése van elvileg ez a füstös kivitelű lenne??És csak a képen ilyen kékes?
-
kkp900
senior tag
-
kkp900
senior tag
Sziasztok!Aki felrakatta a ZAGG fóliát a Vodásoknál beírná,hogy akkor tényleg eltüntek a bubik vagy maradt!??És ne haragudjatok de nekem halk a max hangerő is!Ez az egyben sokkal gyengébb mint az Apple sajnos!Azért a csúcs telóba megoldhatták volna a sztereo hangszórót!Az lenne a kérdésem,hogy nem e tud valaki olyan appot amivel hangosabbra lehet varázsolni a hangerőt!!!Régen volt Note 3 am arra sikerült de már nem tudom melyik volt..Előre is köszi szépen!
-
kkp900
senior tag
Casio GX-56 BB!😜👍🏼Nem okosóra sima de beszerezhetetlen de sikerült egy órás csoportból vadi újat!Nem lesz okosóra szerintem egy darabig amíg tényleg fel nem okosítják meg nem kell naponta tölteni ..Amúgy a Fixbitnek van egy új órája négyzetes alakú szép szerintem Ionic a neve ! Nem tudom még mit tudhat..de 109 ezer a speedshopba akkor csak tudhat már valamit💵😄 Remélem segítettem neked valamelyest az irományommal még ha hosszú is lett az előző egy kicsit.
-
kkp900
senior tag
válasz
Thewent12 #2307 üzenetére
Szia!I7Plusról váltottam nekem is van órám meg Ipad Air2 és Macbook prom.De csak a telót meg az órát fogom eladni!A tabletet azt nem értem miért akarod eladni?Engem a kijelző fogott meg elsőre almás telók elött 3 éve csak droidom volt Note 3-am az utolsó akkor vettem az első almát I6 ot.De most úgy látom ideje volt lecserélni almás telót Note 8-ra!!
👍🏼 A felhős dolog zavart de ugye kapunk 100gb helyet a One Driveba 2évre így azt hiszem ez elég lesz.Az letöltöttem a macbook prora is és tökéletesen mentem oda is a dolgokat.Így mind kettő tárhelyet használom adat nem dog elveszni.Kicsit más világ sokkal jobban személyre szabható!Gyorsaság kb ugyan olyan jó mondjuk a face egy kicsit szagatt de az IOS 11 alatt is szar volt rendesen..Vettem bele 18-ért egy samu 128gb micro sd az idei 2017est 100/90 sebességűt.Szóval tárhely is van bőven így.Kamera is szép képeket csinál bár én az I7 plussal is meg voltam elégedve.A 8 azért nem érdekelt már mert ugyan úgy néz ki!Az hogy egy kicsivel gyorsabb meg hol használod ki sehol sem szerintem..Az a legujabb meg ami meg se jelent még engem nem fogott meg olyan jellemtelen lett a telo főleg annyiért!!Ezt 260-ért vettem szerintem a következő szériáig maradni is fog majd!Szóval én is eladom a telót pedig a RED verzió volt meg az óra is megy.Ja ami fontos még szerintem annyi program van mindnere és rengeteg ingyenes hogy el sem fogod hinni.Az átköltözés meg rohadt egyszerű adapter a Note csonagolva és a lighting kábel kombojával összedugva a kettő teló Smart Witch elindít a Note8-on és mindent áttelepít!Remélem tudtam segíteni neked egy kicsit!
-
kkp900
senior tag
válasz
S e t h #2239 üzenetére
A mediamarkt online oldalán is nézd meg ! Én onnan rendeltem meg a fast garge 2017 eset gyári samut 6-10 nap szállítási infoval de 17 volt csak.
Azért majd írd már ki hogy mi a végeredmény a foliával majd!
Mert én is rakatnék rá persze ha az Arénában van és nem az Alleban.Azért Budára nem fogok átrobogni ezért.
Vidékről ! Na akkor várjuk a bubikat hogy eltünjenek
-
kkp900
senior tag
válasz
Mikulásbá #2219 üzenetére
JA de legalább 1 nappal hamarabb és akkor nem veszem át az enyémet ami telenoros de majdnem ugyan ennyi volt
A független dolog miatt lett volna csak érdekes számomra a gari a telenornál is 2 év ,és be is regisztráltam Samukához.
Na mindegy
UI: Ezzel a függetlenítési kód vásárlással valakinek van e tapasztalata?
-
kkp900
senior tag
Jó reggelt!Az lenne a kérdésem,hogy lehetne a képeimet a One Drive felhőbe elmenteni mert ott van 2 évig 100gb helyem amit most kaptam a note8-al.Nem jövök rá sajnos.Csak azokat látom benne amiket azóta a Note8 fotóztam.
-
kkp900
senior tag
NA sikerült végre megjött a fekete Note8-asom!
NAgyon tetszik a kijelzője fenomenálisan szép Iphone 7 plusról váltottam vissza droidra.Előtte 3 évig Apple volt .Megjött az Alcantara szürke tok is hozzá meg egy samsung evo plus u3 2017 128 gb micro SD.
Az lenne a kérdésem,hogy akinek van már régebb óta Alcantara tokja ,hogy bírja a napi használatot nem szöszösödik-e ki nadrágban pld nem foszlik stb esetleg van e valami hibája ami miatt inkább küldjem vissza azonnal ,és vegyek egy szilikon tokot.Az is útban van egy RINGKE FUSION amíg megérkezik biztos nem küldöm vissza ezt.
Van e valami tapasztalat vele már ? -
kkp900
senior tag
válasz
james008bond #2157 üzenetére
Kedves James ! Az outfitteres fólia plusz a Samsung alcantara tok ezt a kombót gondoltam ki szóval a hátuljára is fólia lenne a biztonságért.A Vezetéknélküli töltés működik e normálisan? Nem befolyásolja a fólia?Ezt mindnekitől kérdezném aki rakatott fel fóliát és van alcantara tokja?!! 😁👍🏼
-
kkp900
senior tag
válasz
Szellem. #1908 üzenetére
Akkor ha jól veszem ki a szavaidból neked fent van a full fólia meg az Alcantara tokba is belefér??
Pont így szeretném ,én is megcsináltatni majd pesten a fullbody fóliát aztán a sötétszürke alcantarát hozzá.Mennyibe került akkor a full fólia?És az alul meg felül is van vagy csak elöl meg hátul?Neked milyen színű az Alcantarád?Köszi szépen előre is a válaszokat sajnos nekem még nem jön a telcsi mert nincsen a telenornál jelenleg sajnos....De addig szeretnék felkészülni ezekből.Ja meg ki milyen kártyát vett már bele SD re gondolok itt.Esetleg akinek van már full body fólia rajta az feltenné a képet hogy is néz ki pontosan.A szenzoroknál alul hátul stb..Jó lenne képet látni. -
kkp900
senior tag
Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy az Iphone 7plushoz képest a hagszoró hogyan teljesít??A csengésnél meg a beszélgetésnél és a kihangosításnál utoljára Note 3 volt annál jobbak voltak az Iphonok.Mivel most szeretnék vissza térni mert megtetszett a Note 8!Válaszokat előre is köszi ui: sima fóliában gondolkodom kinek mi van rajta ? Nem üveg az tudom ,hogy nem sok normális van sajnos.És nem tudok pestre rohanni felrakatni a csoda fóliát sajnos a nevét nem tudom de kb 8000 ft. 😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest