- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1892
őstag
válasz
Pepeninho #32682 üzenetére
Ha teheted válasz F-est. Ez nem a Samsung saját processzorával szerelt változat hanem a snapi 805.
Jobb a támogatottság ( lásd : egyedi romok / Gear VR stb..)Máskülönben Pont LG g3 (3gb)-ról váltottam annak idején énis. Kézbe fogva
Sokkal minőségibb érzetet kelt.
Amit észre vettem :Kamera téren mindenképp jobb a note 4, (főleg az előlapi, a fél világ belefér a látószögbe
) jobb hatásfokkal működik az OIS illetve életteli az elkészült fotó is. Sokkal részletesebbek a fotók.
Videózás közben mondjuk az lg-hez képest mintha lenne némi baj a színhűséggel de ezt úgy is lehet orvosolni.
Sebességre a kettő ég és föld. Nyüstölöm egy ideje a Noteot de nem volt hajlandó még egyszer sem belassúlni.
Plusz ami baromi jó hogy egy rendes gyári Aksival- nekem- elég sokat bír a telefon. 12-15 órás üzemidő ( 3,5-4,5 óra képernyő idő ) kijön mindig kicsit erősebb mint közepes használat mellett is.
Másrészt Igazából GPS terén sok mindent nem vettem észre, mindkettő gyorsan kapcsolódott. De összeségében nagyon korrekt mobil.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest