-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
World-Soft #10181 üzenetére
külön makró mód nincs, egy ideje automatikusan kezeli a telefon - nem csak ez, hanem sok más típusú is.
lassított és gyorsított felvételre is van lehetőség, mind a két esetben több léptékben állítható a sebesség. -
törölt tag
válasz
World-Soft #9837 üzenetére
Nekem egyszer sem lépett ki, pedig sokat fotóztam és videóztam.
-
djsilas
tag
válasz
World-Soft #9785 üzenetére
"UHD esetén miért írod, hogy azt nem kell akarni? A kezelhetetlen fájlméret miatt, vagy más miatt?"
Gyanítom az 5 perces UHD felvételi korlátra gondol, de azért a fájl mérete se semmi már ekkora felbontásnál!
-
zsombor22
aktív tag
válasz
World-Soft #9789 üzenetére
A második telefonomat vettem itt megbízható cég hivatalos samsung garival adják.
-
válasz
World-Soft #9800 üzenetére
sok gsm üzlet adja bolti - akár 2 év - garival a kintről behozott cuccait, olyat nem érdemes venni, samsung jótállással kell venni, csak ahhoz jár a prémium támogatás.
Parallaxis; még uhd videózáskor sem melegszik fel annyira a korláton belül.
némi trükközéssel vehető fel10 perc uhd, annak a vége felé sem mondanám forrónak. -
hanti
senior tag
válasz
World-Soft #9800 üzenetére
A 185 alatti garantáltan nem magyar forgalmazású,tehát nincs rá +1 év gari és házhoz jövő sincs, de a 190 alattiak is gyanúsak.
Dominós 182400. -
törölt tag
válasz
World-Soft #9799 üzenetére
Soha nem lépett ki nekem a Z3 kamerája...pedig melegben vettem fel UHD videót is.
-
hanti
senior tag
válasz
World-Soft #9789 üzenetére
Ez azt jelzi hogy csempész áru bolti garanciával.
-
privacy99
senior tag
válasz
World-Soft #9790 üzenetére
De, ez a három beállítás adott (auto, ki, be), erre értettem a kényszerítést
-
World-Soft
senior tag
válasz
World-Soft #9788 üzenetére
Amúgy most nézem, több boltban, és kicsit olcsóbban kapni, mint a szolgáltatónál mindenféle hüség mellett.
Tudom, hogy írtátok (olvastam), hogy nem sok különbség van a két verzió között, de most a C ennyivel alá van árazva (hűség nélkül a szolgáltatónál 85eFt-vel drágább), vagy ez inkább azt jelzi, hogy a szolgáltató ennyire túlárazta, és bőven van lehetőség az áresésre?
Azon kívül, hogy független a teló, a C választása esetén van valami előny a szolgáltatóéhoz képest? -
dancsuri
veterán
válasz
World-Soft #9785 üzenetére
SEMMILYEN videó korlát nincs, semmilyen módban, csak a tárhely mérete.!
(az UHD-s film visszanézéséhez azért már gép is kell)
-
válasz
World-Soft #9781 üzenetére
szia,
- fhd felbontásban nincs gond hosszú intervallum esetén sem (csak uhd felbontásban ne akar 40 - 50 percet rögzíteni, bár az méretre is emberes lenne; 1 perc = fhd; ~125 MB, wqhd; ~180 MB, uhd; ~350 MB), a fókuszálással nincs gond, szélsőséges helyzetben is jól teljesített (női kézilabda eb, alig tudtam fogni a telefon, közben lökdöstek is kicsit, tapsoltak és ugráltak, amitől mozgott néha alattam a széksor, de a videó elég jó lett)
- nincs fm rádió, nem csak hd a kamera, van ujjlenyomat-olvasó, itt viszonylag pontos a leírás; link (a szolgáltatós "f" készülék ott az "s" jelzésű)
- rögzítettem már hosszabb fhd videókat is, de nem igazán melegedett, újratöltéssel sem találkoztam, pedig jellemzően több weblap megnyitva, kilépegetek közben a galériába és képeket töltök fel, megnézem elolvasom/megválaszolom az érkezett leveleket, számológépet is használok közben...stb.
nem mondom persze, hogy lehetetlen az újratöltés, elég egy problémás alkalmaz telepítése, és úgy már bármelyik telefon képes rá.
- a frissítés változó, több tényező függvénye, egyik firmware verzió az egyik szolgáltatótól jön először, a másik a másiktól, a harmadik pedig a függetlenre (note 3 esetén a voda volt most a leggyorsabb) -
World-Soft
senior tag
válasz
World-Soft #9781 üzenetére
Ja és képes fixen maradni a fókusz.
Gondolok arra, hogy Samsung fényképezővel vettünk fel múltkor egy előadást, és egyfolytában fókuszt állított 5-10 másodpercenkét, így semmi nem volt éles csak pillanatokra.Valamint a szolgáltatói készülékekre (Vodafone) mennyire jönnek frissítések.
A Nokiámnál és az LG-nél is egymásra mutogatott a szolgáltató és a gyártó.
Mindkét esetben a szervizt kértem, hogy nekem gyártói ROM-ot (ez nem jelentette persze, hogy függetlenné tették), mert én elvárom a frissítések.
Samsung esetén is csak így vannak rendszeres frissítések, vagy szolgáltatói verziók is készülnek rögtön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest