- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
david5745
tag
( #1887 ) beaglepuppy mint mondtam már elvileg ha használttam egy kicsit megírom
(#1890)Death Adder csinálnék szívesen de nincs hozzá megfelelő eszközzöm és nekem az Exynosost javasolták a kollégák
( #1893 ) boksz ezt elvileg erre tervezték [link] teamwiever esetleg ??? Gépről telora tuti megy
Ha félre van csúszva a kijelző és a kamera sincs közepén akkor kihez forduljak az extrem digitálhoz vagy a Samuhoz ??? Egyre jobban zavar a dolog pedig még tart az újdonság varázsa
A nyalóka mikor jön ??? Azt hittem nagyobb lesz a telefon de nem csak én hanem csoporttársaim is mondták komolyan mondom sokkal kényelmesebb mint a 3.2" Nokia 5230 am volt ami kicsi volt de vagy 2,5 cm vastag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Stellar Blade
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Asustor NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest