- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Garmin topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
Haverommal ezzel szórakoztunk a pub-ba. Szegény pincér nem vágta hogy én szórakozok vele. Bár a végén már teli volt a töke azt kihúzta a tv-t a picsába úgy ahogy volt.
AliceWake
Tényleg jópofa dolog. Próbáld ki, elég jól el lehet vele szórakozni. Még a múltkor a bankba a klímát is be tudtam vele kapcsolni.[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
-
maximilian4
addikt
válasz fojtviki #8002 üzenetére
Én is a legtöbb zenét abban hallgatom mert jobb minőségű mint az mp3, több helyet is foglal de nem ez a lényeg. Szóval az érdekelne hogy honnan szeded a flac-okat? Mert sok számot ami kellene nem találok ebben a formátumban.
(#8026) fojtviki
Akkor privátba küldd el.[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
banhammer már nem azért mondom, de már engem zavar a stílusod. Kicsit visszavehetnél. Ha nem tudsz embermódjára hozzázolni, csak leugatni a másikat, akkor inkább ne válaszolj neki... kérlek. Peace.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
Felraktam a 4.4.2-őt. Egész jó lett. A knox szerencsére 0x0 maradt.
Maxi
-
maximilian4
addikt
Valaki nem tudja hogy miért van az ha odarakom a diákigazolványom (nem általános iskolás, hanem egyetemi mielött bárki belekötne ) a telefon hátuljához akkor csipog mindig 1 nagyot? Úgy vettem észre hogy ráraktam a pénztárcámra és csipogott a teló. Aztán végigpróbáltam bankártyától kezdve a jogpsítványig mindent és kiderült hogy a diákigazolvány a húnyó.
Ha valaki próbálná, csak bekapcsolt kijelző mellett működik a funkció.
(#6905) nggabi
Azt mondod hogy az nfc?
Még sose használtam azért vagyok akkor e téren ilyen tudatlan. De miért pont a diákigazolványra?[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz Something_ #6723 üzenetére
"A HU gyártói garanciát a mobil telefont meghibásodása esetén a mobil gyártó országos hálózatában lehet érvényesíteni."
2 év HU garancia: 145 700 Ft
Maxi
-
maximilian4
addikt
Nyugodtan vedd meg, nem bánod meg. Sokkal jobb mint a fólia, hiszen mégis csak egy üveg amin legalább tudod használni a cerkát is és ha végighúzod rajta az ujjad sokkal jobb minőségérzetet ad mint egy fólia. nekem is ilyen van rajta. Mindenképp egy zuhanyzás után rakd majd fel a fürdőszobában. Jó párás a levegő, nem lesz az üveg alatt szösz.
Maxi
-
maximilian4
addikt
Próbáljátok ki a gta sa-t. Nagyon adja, koppra olyan mint gépen/vagy jobb. Maxra felvéve mindent néha kicsit beszaggat, de ezt betudom annak hogy androidra nem lehet 100%-osan optimalizálni a sok készülék miatt.
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz Dondenis #4019 üzenetére
Akkor ennyi erővel ha nem böngésztem volna közben rajta, meg 1-1 játék nem csúazott volna be és a kijelző fényerejét is levettem volna és a wifit is kikapcsoltam volna, sőt benyomtam volna az energiatakarékos módot akkor sztem én is ki tudtam volna hozni belőle még valami pluszt.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz robesz25 #3988 üzenetére
Nekem eddig sosem akadt jobbra balra lapozásnál. Simán van annyira smooth mint egy i5s. Ez a mai csúcskategóriában már nem kérdéses.
Nem lehet hogy a te ismerőseid olyan fogyatékosak hogy nem tudnak vágólapra másolni?
Amikor még te használtad biztos előfordult az akadás, főleg ha mondjuk nem is csúcskategóriás telót használtál. De hogy kérdezzem már meg milyen androidos telefont használtál utóljára?
Illetve az érveid iszanyotosan gyengék. Plusz biztos nagyon sok dolgod volt az octa procis note3-akkal...
Ezeket mind tapasztalat nélkül mondod. Nekem igaz nem octás van, hanem s800as de volt h 1 hétig nem volt kikapcsolva a telefon!! és ez alatt a rendszer semmilyen hibát nem mutatott, még akadásra se nagyon emlékszem és a touchwizzel is teljesen elégedett vagyok. Ezt mondom úgy mint note3 tulajdonos és touchwizz felhasználó, viszont a te érveid megdőlni lászódnak, mivel ezeket teljese külső szemlélőként írod. Se note3ad , se S4-ed és 1 nap folyamatos felhasználói tapasztalatod sincs ezzel a touchwizzel.[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
-
maximilian4
addikt
válasz gazfickooo #3978 üzenetére
Itt mindenki a note 3-at fogja mondani. Nyílván, mert az a jobb. Lg...pfff
A mintázat meg kizárt hogy az üveglapon lenne.
Maxi
-
maximilian4
addikt
-
maximilian4
addikt
válasz fater1969 #3814 üzenetére
Samsung Galaxy Note 3 N9000 klón
-eleve N9000 a típusszám és KLÓN-ként árulja. Szóval véletlenül sem eretetiként. Természetesen N9000-ből is lehet kapni eredetit. (Az az exynos változat).
Egyébként gondolom neked az N9005-öd van. Sajnos el kell hogy keserítselek; abból is csináltak klónokat a kínaik. Most mondd meg nekem milyen világban élünk öregharcos?
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz baladam86 #3795 üzenetére
Azért a partnerot se kell szidni, mert ugyanúgy XEH-s készüléket kaptam, doboza is ugyanúgy magyar, leírások, samsung garanciajegy stb... Az hogy most öltönybe volt vagy sem azt ki nem sz**ja le; már bocsánat...
Ja és az enyémnek nem csíkos a képernyője és ébreszt is.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz puskint #3623 üzenetére
Kipróbáltam; a sarkoknak van 1-1 kisebb tartománya ahova befér a papír éle (feltéve ha még nem használt a papír éle, ha használt akkor már nem fér be). De amúgy nagyon minimális ez az intervallum,és ezt is esztétikusan oldották meg, mert mind a 4 saroknál ugyanott helyezkedik el.
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz znagy69 #3609 üzenetére
A hivatalos ebay oldalukról rendeltem.Ott most 25%-os engedménnyel adják.
Maxi
-
maximilian4
addikt
Ha itthon lesz a s4 lövök róla pár képet.
Maxi
-
maximilian4
addikt
Na megjött a spigen neo hybrid a nótához. 6 nap alatt ideért Amerikából (múlthét kedden rendeltem)...minden elismerésem. Egyébként maga a tok nagyon precíz, tökéletesen illeszkedik a telefonra, minőségi és iszonyat mutatós. Ajánlom mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
-
-
maximilian4
addikt
Bocsi srácok hogy nem írtam, de semmi időm nem volt, még a telefont se nagyon nyomkodtam. Többeknek is volt kérdése a csc-vel, knox-szal, garanciával kapcsolatban.
Csc: XEH
Knox: 0x0
Samsung garanciapapír
Partnerogsm-től.
Magáról a telefonról annyit röviden hogy egyszerűen nagyszerű.[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
Sziasztok!
Mától én is nóta3 tulaj vagyok. Egy újabb taggal bővült a klub.Maxi
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest