Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- MIUI / HyperOS topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
válasz Cyberpunk #3063 üzenetére
Ha kell a ceruza, akkor jó alternatíva, sokkal olcsóbb, mint egy 8. Sebességben még mindig megállja a helyét. Viszont egy akksicsere nem árt rajtuk már szvsz.
Én meguntam, 2 hete váltottam le egy Mi A1-gyel, amit egyáltalán nem bántam meg. A ceruzát alig használtam, igaz azon a pár alkalmon jól jött, de kicsit meguntam sok százezrekért telefont venni.
[ Szerkesztve ]
-
trlala
aktív tag
válasz Cyberpunk #3063 üzenetére
Nekem tavaly április óta van.Újan vettem 135-ért. Egy csúcs win 10-est váltottam le vele. Abban az zavart, hogy jópár számomra fontos alkalmazás nem volt rá, meg nagyon melegedett.
A N5 jobb, bár a cerkát kevesebbet használom, mint előre gondoltam. A kijelző szuper. Az én használati szokásaim mellett, éjszakai kikapcsolással 2-3 napot bír. Minden akadásmentesen fut. Összességében elégedett vagyok vele. -
MrCsiT
addikt
válasz Cyberpunk #3072 üzenetére
Ki lehet fogni Note 5-ből aprón szép állapotút 100e körül. Én kb. 1 éve vettem egyet, igaz, újonnan bolti garral.
Az aksi élethosszától én is tartok kicsit, mert elég aktívan használom multimédiára és játékokra.
Teljesen vállalható a sebessége szerintem.Én a - remélhetőleg sztereo hangszórós, mint a teStvérkéje - Note 9 spec.re és megjelenésre leszek kíváncsi.
A 8-as alakjával nem vagyok kibékülve, ugyanis egy Spen-es telónak amin tartalomfogyasztást szeretnék: akár olvasni neten, akár játszani, ott az, hogy a szöveg egy része vagy egy játékban a kontroll gombok a hajlításra essenek, az felettébb kényelmetlen lehet rossz esetben. (és elképzelhető, a 9-el sem leszek kibékülve, ugyanezért..)
Tudom, hogy a Note 8 képernyője messze van a Note 5-el kb. azonos hardverrel bíró S6 Edge+ telefontól, de amikor játékot próbáltam S6 Edge+ -on, az látványosan nem akart működni, el is adtam amiatt az Edge+ -t, pedig még ma is az egyik legjobb hardver a piacon szerintem.
Számomra az ideális egy nem-hajlított kijelzős új Note lenneSzóval, ha az aksi kérdést meg lehet valahogy oldani - én úgy tudom, iszonyat kevés helyen tudják cserélni, azaz konkrétan nincs aksi hozzá - akkor nagyon jó ár/érték arányú eszköz egy Note 5.
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Zsolto
őstag
válasz Cyberpunk #3077 üzenetére
Nekem sajnos a N4-gyel a két év gari lejárta előtt elkezdődtek a bajok, alaplapcsere, rossz alkatrész, rosszul visszaragasztott kijelző... és sajnos a kijelzője kezdett fakulni/sárgulni is kicsit, szóval ma már biztosan nem lépnék vissza oda. Ha muszáj lesz, megoldom az akksicserét inkább.
Fujifilm1:
Köszi, én is gondoltam ezekre, csak olyan nehéz állandóan kapcsolgatni ezeket...
Vettem egy gyorstöltésre is alkalmas, 10e mAh-s Meizu külső akkut, az szükség esetén nagy könnyebbséget jelent.Én amúgy azt figyeltem meg, hogy a fotózás és azt követő wifis képfeltöltés során kezd langyosodni a teló, és olyankor látványosan meg is szívja az akkut. De tény, hogy nálam mindig "minden" be van kapcsolva, az NFC kivételével.
[ Szerkesztve ]
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
bandeevw
tag
válasz Cyberpunk #3088 üzenetére
Jah, a típustól féltem is egy kicsit, mert csak a United Arab Emirates-ben voltam biztos, de abból is kétféle van
Szerencsére a recovery képernyőn látszik a jelenlegi típus is, úgyhogy azt töltöttem le (~3 Gb).
Viszont az ütő megállt bennem, mert nem ismerte fel a Win10 a telefont Download módban újraindítottam a számítógépet, telefont, mindent, USB port csere, kábel csere de semmi ott eléggé befostamKicsit később (mikor már többször is végig tudtam gondolni mennyire szerencsétlen vagyok h egy OTA hazavágja a telefonomat ) bedugtam asszony laptopjába a telefont (szintén Win10), az meg egyből felismerte úgyhogy sikerült feltenni amit letöltöttem, most már újra működik
A hab a tortán h ma jött meg az új akksi a telefonhoz, gondoltam is f@sza lesz - nem elég, hogy bedöglött a Nóta 5, mellé grátiszba ki is dobtam az ablakon 5 rugót egy akksiért egy meghalt telefonba
-
yodamastah
őstag
válasz Cyberpunk #3101 üzenetére
Ez nem utángyártott, haem hamis Sajnos úgy néz ki én is ilyet kaptam (aqua). Legalább én nem "buktam" csak az akku árát, mert én szereltem be. Egyébként működik az akku, de a kapacitása elmarad az elvárttól A gond nem is ez, hanem az, hogy egy li-ion akku üzemeltetése nem veszélytelen. Emiatt a kínai gagyikat igyekszem elkerülni. Hát most nem sikerült
Kérdés honnan lehet valóban gyári akkut venni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest