Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- MIUI / HyperOS topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandeevw
tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, van e valami különbség a dual sim-es és a normál modell között (leszámítva az árát és a dual sim-et persze )?
Illetve frissítésben hogy szerepel a dual sim modell? Megkapja ugyanazokat, mint a normál?
És mitől van benne magyar nyelv...? (csak china / hong kong firmware van hozzá a sammobile-n)Előre is köszi
-
bandeevw
tag
válasz Luser2000 #1603 üzenetére
Köszi, azóta megvettem a normált a Partnero-nál, 135 volt mikor megbeszéltük, 139 lett mire megjött
Érdekes a fickó ott...úgy töltötte ki a gari papírt, hogy nem tudtam eldönteni, direkt ír ennyire brutálisan szarul, vagy betegsége van...de komolyan...ilyet még nem láttatok, lehet fel is töltöm a képet a gariról.
Szóltam neki, hogy legalább az IMEI szám legyen már olvasható légyszi, de a vége az lett, hogy én írtam bele, ő meg aláírta ott is meg lepecsételteLehet kicsit túlzásba estem az imént aliexpressen...100 euroért vettem mindenfélét a telóhoz
Mondjuk ebben benne van asszony P9-éhez is 1-2 dolog...érdekesen tolja a Huawei, a P9 támogatja a quick charge-ot, de normál töltővel adják az összest -
bandeevw
tag
válasz Luser2000 #1617 üzenetére
Leginkább Aukey cuccokat, mert fostam a gagyi kínai motyóktól, volt valami minimális akció is az Ali-n az Aukey hivatalos oldalán, úgyhogy a szokásosnál bátrabb voltam.
De van Qualcomm és Samsung is a kosárban.- Autós töltő QC3.0
- asszonykának Rose színű P9 USB-C kábel
- Wireless töltő
- Vezeték készlet
- QC 3.0 dual fali töltő
- QC 3.0 fali töltő
- Illetve a már korábban linkelt szilikon tokHa érdekel valakit, megérkezés után beszámolok a tapasztalatokról.
-
bandeevw
tag
Naponta többször használom az S Pen + Write on PDF kombót, szervizes vagyok, neten írjuk a munkalapot.
Eddig (tavaly nyár) kinyomtattuk a megírt PDF-eket, majd aláírtuk (van a kocsiban egy HP Officejet 100 aksis bluetooth-os mobilnyomtató).
Aztán elegem lett a nyomtatgatásból és a régi Note 3 mintájára vettem egy Note 5-öt (a kettő között volt egy cég által adott HTC One E8, de mindig visszasírtam a Note-ot), majd elkezdtem aláírogatni és aláíratni a megrendelőkkel a munkalapot, mérési lapot stb stb, teljesen jó.
A gyári Write on PDF proginál jobbat még nem találtam, bár nem is nagyon kerestem :-)A végén elküldöm e-mailben mindenkinek (megrendelőnek és a cégemnek egyaránt) az aláírt doksikat és kész.
Megspórolom a nyomtatással vesződést és a kötelező bejárkálást a cégemhez (pár naponta be kellett vinni a munkalapokat).Most CAT S60 telefonokat kaptunk, próbálgattam azt is aláírás szempontjából, hát elég nagy rémálom a Note-hoz képest, úgyhogy vissza is váltottam 1 nap után a Note-ra...csak féltem a Noteszt, mert az a sajátom, ha leejti valaki (pl. a megrendelő aláírás közben), nem hiszem hogy kártérít a cégem, főleg így hogy vettek egy olyan CAT telefont mindenkinek, amin kb még egy tank is átmehet :-D mondjuk a hőkamera jópofa benne, de amúgy rettenetesen ostoba jószág, amellett hogy ennél user UN friendly-bb Android telefont évek óta nem láttam (pedig 6.0.1 van rajta).
-
bandeevw
tag
Ma engedtem a már letöltött OTA frissítést telepíteni.
Szuper lett a telefon, egyenlőre nálam sincs semmi hiba, a felhasználói felület sokkal szebb és szerintem gyorsabb is (pedig nem is csináltam factory resetet). :-)
-
bandeevw
tag
Nekem eléggé merül, főleg a Waze eszi, de sajnos fut rajta a céges levelezés miatt egy IBM Verse is meg a sok b.zi instant üzenet küldő (Viber stb), így naponta többször töltöm.
Itthonra már a vásárlást követő hónapban beszereztem 2 db vezeték nélküli töltőt, mert tisztán látszott, hogy irtó hamar tönkre fog menni az USB csatlakozóm :-D azóta is szépen teszik a dolgukat, gyorstöltenek meg minden
Illetve most vettem autóba is vezeték nélküli töltőt...
Akit érdekel mondom az AliExpress-es tapasztalatot... -
bandeevw
tag
válasz Depression #2803 üzenetére
Nillkin van, mindjárt kettőt rendeltem tavaly, pont tegnap cseréltem le a bontatlanra, mert zavart már a színe (barna).
Előtte HTC One E8-on használtam ugyanilyet, az is megbarnult, sztem is megbarnul mind...
sFor Samsung Galaxy Note 5 Case Nillkin Nature Series Soft Back Cover TPU Case for Samsung Galaxy Note 5 Note5 N920
http://s.aliexpress.com/QzueINfq
(from AliExpress Android) -
bandeevw
tag
A 7 miatt mindenkinek furi lett a felső értesítési sáv mérete, vagy egyedi gondom van?
-
bandeevw
tag
Jött ma egy 330 Mbyte-os frissítés, ráengedtem...most bootloop van
Van valakinek valami ötlete, mit tegyek...? (nem jártam még így)Előre is köszi...
-
bandeevw
tag
válasz Cyberpunk #3088 üzenetére
Jah, a típustól féltem is egy kicsit, mert csak a United Arab Emirates-ben voltam biztos, de abból is kétféle van
Szerencsére a recovery képernyőn látszik a jelenlegi típus is, úgyhogy azt töltöttem le (~3 Gb).
Viszont az ütő megállt bennem, mert nem ismerte fel a Win10 a telefont Download módban újraindítottam a számítógépet, telefont, mindent, USB port csere, kábel csere de semmi ott eléggé befostamKicsit később (mikor már többször is végig tudtam gondolni mennyire szerencsétlen vagyok h egy OTA hazavágja a telefonomat ) bedugtam asszony laptopjába a telefont (szintén Win10), az meg egyből felismerte úgyhogy sikerült feltenni amit letöltöttem, most már újra működik
A hab a tortán h ma jött meg az új akksi a telefonhoz, gondoltam is f@sza lesz - nem elég, hogy bedöglött a Nóta 5, mellé grátiszba ki is dobtam az ablakon 5 rugót egy akksiért egy meghalt telefonba
-
bandeevw
tag
válasz Depression #3096 üzenetére
Google-ben rákerestem, Berko-Tel GSM-nek (Keszthely) volt raktáron, onnan rendeltem (5570 Ft volt szállítással együtt).
Amúgy Haffner Kft-s (Budapest) zacskóban érkezett:
Gyáriként volt hirdetve, szerintem nem az:
Gépelési hiba, Secondary helyett Secpndary, tipikus kínai cuccra utaló jel...A cserét (hátlap és akksi) a Smart Clinicnél csinálták. A hátlapom pókhálós volt, az akksi meg max fél napot bírt. Akksijuk nem volt, csak hátlap, de belementek, hogy viszek én akksit és kicserélik azt is, kb. 1 óra munkadíj fejében (+5000 ft). A hátlap csere 15.000 Ft náluk.
Viszont baj van...nem elég, hogy szerintem nem gyári az akksi (amit kivettek a telefonból, igencsak másképp néz ki, mint amit vettem, holnap fotózom azt is), még a telefon bal alsó szekcióján, elöl ahol a futó alkalmazások érintőgomb van, igen látványos esztétikai hibát sikerült összehozniuk(holnap azt is fotózom), nagyon ki vagyok akadva!!!
Sajnos mielőtt nekiálltak, aláírtam a megrendelő papírt amiben le volt írva, hogy a Samu Note 5 összeszerelési technológiája miatt ez bennevan a pakliban...a papírt pedig én marha nem olvastam el, bár valszeg ha látom, akkor is aláírom, mert ilyen durva hibára azért nem gondolnék
Természetesen a hiba csak a kijelző komplett cseréjével orvosolható szerintük, úgyhogy most qrvajó a helyzet...eddig a hátlap volt ratyi (de az legalább nem látszott a tokban), most a hátlap makulátlan viszont a telefon eleje ocsmány lett és még van 1 nagy valószínűség szerint nem gyári akksim is, az ígért gyári helyett
Természetesen a dolgot nem hagyom annyiban, mert nagyon bosszantó még akkor is, ha leírták előtte!! (megnéztem legalább 10 youtube videót az akksi cseréről, nem is értem mi a franctól lett ilyen az eleje) egyenlőre adnak majd valami kedvezményes ajánlatot hétfőn emailben a kijelző cserére, oszt majd meglássuk. -
bandeevw
tag
válasz bandeevw #3097 üzenetére
Az eredeti akksi tök másképp néz ki még a szigszalagozása is igényesebbnek tűnik:
A csatlakozó szalagkábel is jobb minőségűnek tűnik az eredetiben:
A hátlap szép lett végülis...
De az eleje és egyre nagyobb a hiba az elején, szerintem szép lassan át fog érni jobb oldalra is a hibaIlletve a két akksi súlya sem egyforma, az eredeti 44g, amit rendeltem 38g...tudom nem nagy különbség a 6g, de sztem akksik esetében pont a kispórolás jelét mutatja az a 15% súlykülönbség.
Mondanom sem kell, este 10 körül letettem 60%-on, reggelre 40% lett tudom, azt mondják idő kell hozzá, főleg új akksinál...hát úgy legyen...[ Szerkesztve ]
-
bandeevw
tag
válasz yodamastah #3102 üzenetére
A számlán is az szerepel, hogy gyári...csesszék meg.
Ezért is tettem fel a képeket, látszik a különbség, így Ti már tudtok olyat venni, ami legalább ugyanolyan kinézetre, mint a gyári...hátha.
Jah, ma délelőtt 6-8% környékén kikapcsolt a telefon...
Most meg 4 órája 100%-on van (igaz nem is nyomkodtam, de wifi bekapcsolva, Gear S3 Frontier rácsatlakoztatva...
A telefon az akkumulátoradatok között ír FCC tanúsítványt, illetve 3000mAh-t.[ Szerkesztve ]
-
bandeevw
tag
Illetve az utóbbi pár hétben elkezdett szarozni a GPS is, egyszerűen nem találják a navik, hol vagyok, csak a mobilnetes kb. pozícióm van meg.
Erre van valakinek valami ötlete? (most húztam újra a teljes SW-t muszájból, így a factory reset kilőve)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest