- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Megjelent a OnePlus 13T
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 lite- van egy tollad?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Schuler888 #39 üzenetére
Igazad van, S10 Lite-ra gondoltam. Azzal érdemes összevetni szerintem.
-
Reggie0
félisten
válasz
francz'70 #48 üzenetére
Mindegyik. Ha nyustoltel Note 1-et akkor latnad a kulonbseget. Sokkal kevesebb beallitasi lehetoseg van mar ezekben. Vissza kell rakni a Note 5-6 kornyei "S Note" appot, meg az is tobbet tud, mint a mostani gyari "Samsung Notes" amivel jon a telo. Pl. ilyen alap dolgokat nem tud a mostani gyari szoftver, hogy masik hatteret allitani. Kulon varni kellett fel evet csak arra, hogy a lockscreenen ha sarga szinnel jegyzeteltel(fekete hatteren) akkor azt fekete szinure valtoztassa mentes utan, hogy olvashato maradjon a feher hatteren, amikor megnyitod a Notesban. Mert ugye az mar a fekete hatteret se tudja. Persze a lockscreenrol mentett irast az S Note-ba nem lehet menteni, csak a gyari fostos Samsung Notes-ba kerul. Szoval egy rakas szar, kisujjukat sem mozditottak meg szoftver teren. A mostani pennel kapcsolatos szoftvereiket egy egyetemista egy nap alatt osszedobna.
Ha most kene vennem Note-t tuti nem vennek, a 9-est is megbantam, nagy csalodas. Elobb vennek Note 1-et ha felhuznak android 8-ra. Amugy mindenre jo telefon, csak pont arra nem, amitol Note a Note -
francz'70
senior tag
Egy kicsit vegyesek az érzéseim. A Note széria mindig is egy különleges, prémium kategória volt. Ez a "lite" verzió csak komolytalanná teszi a Note egyediségét.
Tény, hogy maga a készülék ár/érték -ben elég ütősre sikeredett, de....sokan fogják összemosni a nagytesókkal, holott ordító a különbség!
Lehet, hogy ez komoly presztízs vesztéssel fog járni -
Flashback
addikt
Nem maradt ki a Star Trek! Helyes
-
batai15
félisten
Teljesen jó ár érte.
Még akár magamnak is el tudnám képzelni,van az a helyzet amikor az spen jól jönne . -
janeszgol
félisten
Ennek a telonak az a szerencseje, hogy Note. Nincs alternativaja. Gyenge hardver vs jo uzemido?
-
szubrutin
aktív tag
Ip68 nelkul sajna nekem eselytelen, pedig bejovos :(
-
törölt tag
válasz
Schuler888 #37 üzenetére
Nem értem mire gondolsz
-
simii
tag
Köszi!
Igazából a kamera a döntő kérdés nálam..
Bementem ma MM-be (a jól sikerült cikk után, grat
) és fotózgattam a Lite-al is és a 10+-al is, egymás mellett volt. Míg a Lite minden téren eltalálta a vonalélességeket pl élő fókusznál, a 10+-al botrányos homályos képeket vagy szönyű vonalélességet sikerült lőnöm. Tudom, hogy a kiállított telefonokon nincs update, ezért kérdezem hogy a 10+ kamera updatekkel hozza-e a Lite gyári képminőségét, vagy hardveresen jobb a Lite kamerája, amit nehezen akarok elhinni..
Bárkinek van ilyen tapasztalata?
-
törölt tag
Jó cucc lett, ezt mondom bejelentés óta.
-
Ez a kategória úgy hiányzott mint egy falat kenyér...
Nem lett volna egyszerűbb jól árasítani a Note 9 készülékeket így lassan 2 év után?? Nem kellett volna egy fillért sem belefeccelni a fejlesztésekbe, gyártásba, csupán az előző flagship-et értékesítik amiben benne van minden ami kell a lakosságnak( vezetékmentes töltés, dex, stb...) -
törölt tag
Ár-érték arányban ez egy igazán remek telefon lett.
-
Velocity
aktív tag
Én anno szintén Note8-ról váltottam Note10+ -ra. Eleinte pár dolog írtó szokatlan volt, pl a bekapcsológomb bal oldalon, kameralyuk, jack csatlakozó hiánya, anno még panaszkodtam is ezekről a Note10 topikban és hiányzott a 2 évig használt és megszokott Note8 (ami amúgy a mai napig megvan, egy garis felújítást követően megórökölte barátnőm). Aztán kb 1 hét alatt hozzászoktam mindenhez, a bekapcsológombot annyira megszoktam, hogy a Note8-on ha meg akarom nyomni, rendszeresen a bixby gombot basztatom
. A jack csatlakozót ritkán használtam eddig is (főleg utazáskor) de a gyári füles egész jó plusz azóta rászántam magam és vettem egy bluetooth fejhallgatót is és inkább nem bajlódok kábelekkel. Akksi nálam intenzív használat mellett 1 napot simán kibír, teljesen elégedett vagyok vele ilyen téren is. Összegzésképpen én Note10+-t vennék újra és nem feltétlen amiatt, mert többet tud bizonyos téren, mint a Lite, mert úgysem feltétlenül használom ki (pl töltés megosztást vagy gesztusvezérlést kb soha). De ennek üveg a hátlap és én pl tok nélkül használom a telókat, nem karcolódik úgy mint a műanyag. Megszerettem ezt a telót és bátran tudom ajánlani, szerintem jobb választás, mint a Lite.
-
törölt tag
Korrekt cucc. Nem gondoltam volna, hogy pont egy Samsung-ra fogom ezt mondani, de az idei felhozatalból az elérhetőbb árú telefonok közül még ez tetszik a legjobban.
-
Schuler888
senior tag
Note3 Neo volt utoljara sztem ilyen jol eltalalt ar-ertek aranyu telefon, pont azokat a dolgokat nyestek ki, amik nem letfontossaguak, de a szokasos remek kijelzo es teljes funkcionalitasu S-Pen rendelkezesre all. Ez meg annak is siman megeri akinek nem kell amugy napi szinten a ceruza. Az meg hogy baloldalon van a kibekapcs gomb a note10en, note10+ 5g elott s10+ volt es semmibol nem tartott atallni, es sztem nincs is atlagon feluli kezugyessegem
a YT Premium tobb honapos ingyen hasznalattal es YT Music-kal gondolom ehhez is jar, kapudrog a kesobbi elofizeteshez, en mondom!
-
Elolvastam a cikket, és most fog leszakadni a plafon. (Kéretik bekeretezni és eltenni!
)
Tetszett ez a mobil!Zárható a topik!
-
dajkapeter
senior tag
A fekete és a piros itt pl 165...
-
enginev3.0
félisten
válasz
danielrevesz #16 üzenetére
Engem is zavar, de az átlag embert nem hiszem
-
Tomy Yayo
senior tag
A DeX támogatás hiányát nem értem. Hardveres korlátja van?
-
xZer0kidx
senior tag
Jó cikk és jó készülék lett, jó utódja lenne/lesz az A51-nek.
A cikkhez: "Zenelejátszó alapvetően nincs ..." ???
De továbbra is van, Youtube Music az alapértelmezett zenelejátszó az android 10-en. -
Soleco
tag
válasz
danielrevesz #16 üzenetére
Ezekszerint mást is idegesít, ha egy telefont "lite"-nak neveznek el. Xiaominál is pl. annyival jobban cseng a mi 10 youth mint a mi 10 lite. Literől kb. az jön le, hogy csóró kiadás
. Samsung esetén pedig közel 200 000-es készülékre ne azt írják már fel, hogy "lite"...
-
simii
tag
Akkor a nagy kérdés fórumtársak / Note userek..
A Note 10 Lite vagy a Note 10+ képei/kamerája jobb most az azóta megkapott frissítésekkel?
Vagy hardweresen ugyanaz?Kellene váltani Note 8-ról.. Lite akksija vonzó, 10+ külseje szebb
-
Gusztáv
addikt
-
Doki42
őstag
Jó kis olvasmány volt, grat.
Nekem tetszik -
danielrevesz
kezdő
Nem rossz készülék, viszont engem lehet, hogy nevetséges, de olyan készüléket, aminek lite a neve nem szívesen vennék. Egyszerűen ott van az érzés, hogy csak másodosztály... Az apple ilyen szempontból sokkal jobb politikát folytat ott a valóban fapados Iphone 11-et sem nevezik lite-nak, de még az SE-t se, és lehet, hogy nevetségesen hangzik, de szerintem ez egy átlagembernek sokat számít.
-
bali
tag
Azt én is néztem, mert láttam, hogy 220 volt a Samuban a Note 9 8/512. Nekem szerencsém volt, mert a fiókomban volt az előző telefonom (Note 8) ami viszont nem nyújt sokkal kevesebbet a 9-hez képest, ezért marad a 8 még egy jó darabig. Majd max jövőre ilyenkor nézegetem a Note 20-at, hátha barátibb lesz az ára.
-
Somatom
veterán
Nálam a DeX hiányon elhasalt. Amikor megtudtam, akkor rögvest vettem 220 -ért egy 8/512 -es Note9 -et.
-
bali
tag
Én inkább a ki/be kapcsológombra gondoltam és az a nagyobb baj számomra, hisz azt az ember naponta többször használja. A hangerőgombok annyira nem érdekelnek. Tudtommal az s9-en is jobb oldalon van a bekapcsoló gomb, én nem tudok olyan telefont mondani, aminek a bekapcsológombja a bal oldalon van a nyamvadt Note 10+-on kívül. Pedig szerettem, de így ment a levesbe.
-
aronocs
tag
Ez szerintem eléggé szubjektív. Én ugyan jobbkezes vagyok, de szinte kizárólag ballal fogom a telefont, így nekem az a kényelmes, ha a bal oldalon vannak a hangerő és miegymás gombok. Anno pont egy Samsung készüléknél (WP-s Omnia 7) volt ezzel szerencsém, plusz pont volt a választásnál, mert emlékeim szerint az akkori merítésben elvétve akadt ilyen teló.
Hirtelen nem tudtam felidézni, hogy a mostanival mi a helyzet, úgyhogy kivettem a zsebemből
A Galaxy S9-en is balra kerültek ezek.
-
Mans20
addikt
Azok a nappali képek elég gyászosak.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
bollokcs80 #7 üzenetére
LaptopSzalon.
De még a Samsung Experience Store-ban is csak 195K. -
bali
tag
Jó látom, hogy itt sikerült a Samsungnak végre jobb oldalra tenni a hangerő és bekapcsoló gombot ellentétben a Note 10+-szal? Röhej, hogy az olcsósított verzióban ez sikerült. Én ezért tértem vissza a Note 8-hoz, mert nem tudtam megszokni a baloldali bekapcsológombot. Nálam ez fontos szempont. Amelyik mérnök a baloldali elhelyezést kitalálta, elnézést, de azt péklapáttal kellene hátbavágni minimum kétszer naponta.
. De úgy vélem, hogy nem jött be a Samunak, mert azóta egy telefon sem kapott ilyet, csak természetesen a Note 10/+ szériát átkozták meg így...
-
Noukoum
veterán
Lényegében akinek kell a toll az ezt vegye, akinek meg nem az inkább válasszon mást.
-
Juhaszatti
addikt
Ez tényleg jól sikerült.
Jót tett neki az is hogy nem az idei Exynos széria került bele. Mind fogyasztásban, mind az árcédulát tekintve. Jó ajánlat ez most, kapós lehet a jóval drágább idei csúcsszériák mellett. -
WhiteWalker
nagyúr
Egész korrekt készülék korrekt áron.
-
enginev3.0
félisten
Szerintem elég jó telefon és nagyon jó áron
Úgy látszik a gyártók tényleg reménykednek hogy ezek ellenére a 2x ennyibe kerülő csucskeszuleket legalább a vérbeli kockák megveszik -
Kérdés, hogy a jelenlegi note10 árhoz képest jó vétel, vagy a tavalyi megjelenéskor aktuális nyitó árhoz képest. Kár, hogy ezek a modellek nem egyszerre startolnak a csúcs modellel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Integrált, multifunkcionális stylusszal eddig nem nagyon volt alternatíva, a Note széria pedig mindig a csúcskategóriában indult, ennek megfelelő áron. A Note10 Lite viszont arányos és ésszerű kompromisszumot kínál.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Trollok komolyan
- BestBuy topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest