Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okos kiegészítő topik
- Könnyű és légies lett a Huawei Mate X3
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Képeken a Sony WF-1000XM5
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 lite- van egy tollad?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kérdés, hogy a jelenlegi note10 árhoz képest jó vétel, vagy a tavalyi megjelenéskor aktuális nyitó árhoz képest. Kár, hogy ezek a modellek nem egyszerre startolnak a csúcs modellel.
My name is Bond, James... Dean.
-
enginev3.0
félisten
Szerintem elég jó telefon és nagyon jó áron
Úgy látszik a gyártók tényleg reménykednek hogy ezek ellenére a 2x ennyibe kerülő csucskeszuleket legalább a vérbeli kockák megveszikA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
WhiteWalker
nagyúr
Egész korrekt készülék korrekt áron.
-
Ez tényleg jól sikerült.
Jót tett neki az is hogy nem az idei Exynos széria került bele. Mind fogyasztásban, mind az árcédulát tekintve. Jó ajánlat ez most, kapós lehet a jóval drágább idei csúcsszériák mellett. -
Noukoum
veterán
Lényegében akinek kell a toll az ezt vegye, akinek meg nem az inkább válasszon mást.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
bali
tag
Jó látom, hogy itt sikerült a Samsungnak végre jobb oldalra tenni a hangerő és bekapcsoló gombot ellentétben a Note 10+-szal? Röhej, hogy az olcsósított verzióban ez sikerült. Én ezért tértem vissza a Note 8-hoz, mert nem tudtam megszokni a baloldali bekapcsológombot. Nálam ez fontos szempont. Amelyik mérnök a baloldali elhelyezést kitalálta, elnézést, de azt péklapáttal kellene hátbavágni minimum kétszer naponta.
. De úgy vélem, hogy nem jött be a Samunak, mert azóta egy telefon sem kapott ilyet, csak természetesen a Note 10/+ szériát átkozták meg így...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Watch Active 2
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
bollokcs80 #7 üzenetére
LaptopSzalon.
De még a Samsung Experience Store-ban is csak 195K.[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
Mans20
addikt
Azok a nappali képek elég gyászosak.
-
aronocs
tag
Ez szerintem eléggé szubjektív. Én ugyan jobbkezes vagyok, de szinte kizárólag ballal fogom a telefont, így nekem az a kényelmes, ha a bal oldalon vannak a hangerő és miegymás gombok. Anno pont egy Samsung készüléknél (WP-s Omnia 7) volt ezzel szerencsém, plusz pont volt a választásnál, mert emlékeim szerint az akkori merítésben elvétve akadt ilyen teló.
Hirtelen nem tudtam felidézni, hogy a mostanival mi a helyzet, úgyhogy kivettem a zsebemből
A Galaxy S9-en is balra kerültek ezek.
Aut inveniam viam aut faciam.
-
bali
tag
Én inkább a ki/be kapcsológombra gondoltam és az a nagyobb baj számomra, hisz azt az ember naponta többször használja. A hangerőgombok annyira nem érdekelnek. Tudtommal az s9-en is jobb oldalon van a bekapcsoló gomb, én nem tudok olyan telefont mondani, aminek a bekapcsológombja a bal oldalon van a nyamvadt Note 10+-on kívül. Pedig szerettem, de így ment a levesbe.
-
Nálam a DeX hiányon elhasalt. Amikor megtudtam, akkor rögvest vettem 220 -ért egy 8/512 -es Note9 -et.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
bali
tag
Azt én is néztem, mert láttam, hogy 220 volt a Samuban a Note 9 8/512. Nekem szerencsém volt, mert a fiókomban volt az előző telefonom (Note 8) ami viszont nem nyújt sokkal kevesebbet a 9-hez képest, ezért marad a 8 még egy jó darabig. Majd max jövőre ilyenkor nézegetem a Note 20-at, hátha barátibb lesz az ára.
[ Szerkesztve ]
-
danielrevesz
kezdő
Nem rossz készülék, viszont engem lehet, hogy nevetséges, de olyan készüléket, aminek lite a neve nem szívesen vennék. Egyszerűen ott van az érzés, hogy csak másodosztály... Az apple ilyen szempontból sokkal jobb politikát folytat ott a valóban fapados Iphone 11-et sem nevezik lite-nak, de még az SE-t se, és lehet, hogy nevetségesen hangzik, de szerintem ez egy átlagembernek sokat számít.
-
Doki42
őstag
Jó kis olvasmány volt, grat.
Nekem tetszikIphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
Gusztáv
addikt
Én szinte soha nem használom, mondjuk én a Surface-re raktam fel, nem külső képernyőre csatlakozom. Nekem Win 10-en elég a Csatolt telefon app.
Nálam ez fogja váltani az S10-et, a Qi töltés fog hiányozni, a gyászos üzemidő viszont nem. A méretre azért kíváncsi leszek.Laci
-
simii
tag
Akkor a nagy kérdés fórumtársak / Note userek..
A Note 10 Lite vagy a Note 10+ képei/kamerája jobb most az azóta megkapott frissítésekkel?
Vagy hardweresen ugyanaz?Kellene váltani Note 8-ról.. Lite akksija vonzó, 10+ külseje szebb
Life is short. Play more.
-
Soleco
tag
válasz
danielrevesz #16 üzenetére
Ezekszerint mást is idegesít, ha egy telefont "lite"-nak neveznek el. Xiaominál is pl. annyival jobban cseng a mi 10 youth mint a mi 10 lite. Literől kb. az jön le, hogy csóró kiadás
. Samsung esetén pedig közel 200 000-es készülékre ne azt írják már fel, hogy "lite"...
[ Szerkesztve ]
-
Már én se nagyon. Óriási csalódás volt. Évek óta Androidot használok asztali környezetben. A Remix OS fejlesztését már vagy két éve befejezték, de Marshmallow alapon is köröket ver a Samsung tákolmányára funkcionalitásban és kezelhetőségben.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
xZer0kidx
senior tag
Jó cikk és jó készülék lett, jó utódja lenne/lesz az A51-nek.
A cikkhez: "Zenelejátszó alapvetően nincs ..." ???
De továbbra is van, Youtube Music az alapértelmezett zenelejátszó az android 10-en."Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
Tomy Yayo
senior tag
A DeX támogatás hiányát nem értem. Hardveres korlátja van?
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
enginev3.0
félisten
válasz
danielrevesz #16 üzenetére
Engem is zavar, de az átlag embert nem hiszem
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
dajkapeter
senior tag
A fekete és a piros itt pl 165...
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
Elolvastam a cikket, és most fog leszakadni a plafon. (Kéretik bekeretezni és eltenni!
)
Tetszett ez a mobil!Zárható a topik!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Schuler888
senior tag
Note3 Neo volt utoljara sztem ilyen jol eltalalt ar-ertek aranyu telefon, pont azokat a dolgokat nyestek ki, amik nem letfontossaguak, de a szokasos remek kijelzo es teljes funkcionalitasu S-Pen rendelkezesre all. Ez meg annak is siman megeri akinek nem kell amugy napi szinten a ceruza. Az meg hogy baloldalon van a kibekapcs gomb a note10en, note10+ 5g elott s10+ volt es semmibol nem tartott atallni, es sztem nincs is atlagon feluli kezugyessegem
a YT Premium tobb honapos ingyen hasznalattal es YT Music-kal gondolom ehhez is jar, kapudrog a kesobbi elofizeteshez, en mondom!
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
törölt tag
Korrekt cucc. Nem gondoltam volna, hogy pont egy Samsung-ra fogom ezt mondani, de az idei felhozatalból az elérhetőbb árú telefonok közül még ez tetszik a legjobban.
-
-
Velocity
aktív tag
Én anno szintén Note8-ról váltottam Note10+ -ra. Eleinte pár dolog írtó szokatlan volt, pl a bekapcsológomb bal oldalon, kameralyuk, jack csatlakozó hiánya, anno még panaszkodtam is ezekről a Note10 topikban és hiányzott a 2 évig használt és megszokott Note8 (ami amúgy a mai napig megvan, egy garis felújítást követően megórökölte barátnőm). Aztán kb 1 hét alatt hozzászoktam mindenhez, a bekapcsológombot annyira megszoktam, hogy a Note8-on ha meg akarom nyomni, rendszeresen a bixby gombot basztatom
. A jack csatlakozót ritkán használtam eddig is (főleg utazáskor) de a gyári füles egész jó plusz azóta rászántam magam és vettem egy bluetooth fejhallgatót is és inkább nem bajlódok kábelekkel. Akksi nálam intenzív használat mellett 1 napot simán kibír, teljesen elégedett vagyok vele ilyen téren is. Összegzésképpen én Note10+-t vennék újra és nem feltétlen amiatt, mert többet tud bizonyos téren, mint a Lite, mert úgysem feltétlenül használom ki (pl töltés megosztást vagy gesztusvezérlést kb soha). De ennek üveg a hátlap és én pl tok nélkül használom a telókat, nem karcolódik úgy mint a műanyag. Megszerettem ezt a telót és bátran tudom ajánlani, szerintem jobb választás, mint a Lite.
...mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!
-
Rocket6
senior tag
Ár-érték arányban ez egy igazán remek telefon lett.
work: https://endel.io/
-
gyuri81
Topikgazda
Ez a kategória úgy hiányzott mint egy falat kenyér...
Nem lett volna egyszerűbb jól árasítani a Note 9 készülékeket így lassan 2 év után?? Nem kellett volna egy fillért sem belefeccelni a fejlesztésekbe, gyártásba, csupán az előző flagship-et értékesítik amiben benne van minden ami kell a lakosságnak( vezetékmentes töltés, dex, stb...)Egészség legyen, meg térerő!
-
erahurka
nagyúr
Jó cucc lett, ezt mondom bejelentés óta.
https://www.instagram.com/mozinaplo/
-
simii
tag
Köszi!
Igazából a kamera a döntő kérdés nálam..
Bementem ma MM-be (a jól sikerült cikk után, grat
) és fotózgattam a Lite-al is és a 10+-al is, egymás mellett volt. Míg a Lite minden téren eltalálta a vonalélességeket pl élő fókusznál, a 10+-al botrányos homályos képeket vagy szönyű vonalélességet sikerült lőnöm. Tudom, hogy a kiállított telefonokon nincs update, ezért kérdezem hogy a 10+ kamera updatekkel hozza-e a Lite gyári képminőségét, vagy hardveresen jobb a Lite kamerája, amit nehezen akarok elhinni..
Bárkinek van ilyen tapasztalata?
Life is short. Play more.
-
erahurka
nagyúr
-
szubrutin
aktív tag
Ip68 nelkul sajna nekem eselytelen, pedig bejovos :(
Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)
-
janeszgol
nagyúr
Ennek a telonak az a szerencseje, hogy Note. Nincs alternativaja. Gyenge hardver vs jo uzemido?
-
batai15
félisten
Teljesen jó ár érte.
Még akár magamnak is el tudnám képzelni,van az a helyzet amikor az spen jól jönne . -
Flashback
addikt
Nem maradt ki a Star Trek! Helyes
"tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból"
-
francz'70
aktív tag
Egy kicsit vegyesek az érzéseim. A Note széria mindig is egy különleges, prémium kategória volt. Ez a "lite" verzió csak komolytalanná teszi a Note egyediségét.
Tény, hogy maga a készülék ár/érték -ben elég ütősre sikeredett, de....sokan fogják összemosni a nagytesókkal, holott ordító a különbség!
Lehet, hogy ez komoly presztízs vesztéssel fog járni -
Reggie0
félisten
válasz
francz'70 #48 üzenetére
Mindegyik. Ha nyustoltel Note 1-et akkor latnad a kulonbseget. Sokkal kevesebb beallitasi lehetoseg van mar ezekben. Vissza kell rakni a Note 5-6 kornyei "S Note" appot, meg az is tobbet tud, mint a mostani gyari "Samsung Notes" amivel jon a telo. Pl. ilyen alap dolgokat nem tud a mostani gyari szoftver, hogy masik hatteret allitani. Kulon varni kellett fel evet csak arra, hogy a lockscreenen ha sarga szinnel jegyzeteltel(fekete hatteren) akkor azt fekete szinure valtoztassa mentes utan, hogy olvashato maradjon a feher hatteren, amikor megnyitod a Notesban. Mert ugye az mar a fekete hatteret se tudja. Persze a lockscreenrol mentett irast az S Note-ba nem lehet menteni, csak a gyari fostos Samsung Notes-ba kerul. Szoval egy rakas szar, kisujjukat sem mozditottak meg szoftver teren. A mostani pennel kapcsolatos szoftvereiket egy egyetemista egy nap alatt osszedobna.
Ha most kene vennem Note-t tuti nem vennek, a 9-est is megbantam, nagy csalodas. Elobb vennek Note 1-et ha felhuznak android 8-ra. Amugy mindenre jo telefon, csak pont arra nem, amitol Note a Note[ Szerkesztve ]
-
erahurka
nagyúr
válasz
Schuler888 #39 üzenetére
Igazad van, S10 Lite-ra gondoltam. Azzal érdemes összevetni szerintem.
https://www.instagram.com/mozinaplo/
Új hozzászólás Aktív témák
ma Integrált, multifunkcionális stylusszal eddig nem nagyon volt alternatíva, a Note széria pedig mindig a csúcskategóriában indult, ennek megfelelő áron. A Note10 Lite viszont arányos és ésszerű kompromisszumot kínál.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Mobilinternet
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Szemrevaló hardverkupac
- Elhagyja az Intelt Raja Koduri
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Használt garanciális Redmi Note 10 Pro 6/128 szürke
- Apple iPhone 11Pro 64GB Ezüst/Normál állapotban/83%-os akkumulátorral/1 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB Piros / Normál állapotban /2023.08.15-ig Apple garnaciával
- Honor 20 Lite 128GB Fekete / 3 hónap garancia / Normál állapotban
- Xiaomi Mi Note 10 128GB Zöld / 3 hónap garanciával / Normál állapotban
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs