- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerubin
csendes tag
😃
Meglepődtem mekkora "vihart" kavartam egy kanál vízben. Pedig csak a bennem felmerült kérdéseket írtam ki magamból.
Minden ítélkező szándék nélkül. (Ki vagyok én, hogy ítéltet mondjak bárkiről.)
Azon viszont érdemes elgondolkodni miért érzik némelyek, hogy "védekezniük" magyarázkodniuk kell? Ezt mindenki rendezze önmagával.
Most pedig hagyjunk teret az igazán ide illő müszaki-technikai hozzászólásoknak.
Off. Vagy Uff.....
📱📲☎️📞🎧🔊📸🎥🎬 -
nylacika
aktív tag
Teljes mértékben igazad van! Bent voltam 3 hete a T-nél. Az egy dolog, hogy a telefonos ügyfélszolgálat és a személyes ügyfélszolgálat között valami nem klaffol, kicsit ugrik a fogaskerék, de az, hogy az ügyintéző személyesen ígéretet tesz, hogy pénteken én leszek az első, akit felhív, hogy megjött a telefonja... Na, addig álljak fél lábon... Csak ne izzana annyira a telefonom a hívásoktól... Pedig állítása szerint én voltam az első balek, aki előrendelt az üzletben... Biztosan nem jutott Pécsre belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Vezetékes FEJhallgatók
- Netfone
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Linux Mint
- EA Sports WRC '23
- Óra topik
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Synology NAS
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest