- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
mottt
csendes tag
válasz
B******** #782 üzenetére
Amikor még a legelső készülékkel próbáltam rájönni a hangkimaradós hiba okára, akkor kipróbáltam úgy is a töltést, hogy a telefon eredeti töltőjével de kikapcsolva a gyorstöltés funkciót. Illetve kipróbáltam egy másik (gyorstöltésre nem alkalmas, de gyári samsung ) töltővel is.
Sajnos mindkét esetben jelentkezett nálam a hangkimaradás. -
mottt
csendes tag
Hát nem tudom, mekkora az esélye annak hogy négy telefon (ebből három az én tulajdonomban volt, egy pedig kiállított) három különböző hivatalos (nem "sufni gsm") eladóhelyen is ugyan ezt a hibát produkálja?
És a három "sajátomnál" a gyári visszaállítás sem segített.Reprodukáláshoz: töltőre dugott telefon, alacsony hangerő, és valamilyen folyamatos beszéd lejátszva, ahol feltűnik ha egy pillanatra kihagy a hang (nem megakad hanem kihagy a hangszórón lejátszott hang.).
-
mottt
csendes tag
Helló!
Ugyan ez a hiba fordult elő nálam is, amit Te leírtál.
Ebben a postban írtam róla:
https://prohardver.hu/tema/re_samsung_galaxy_a8_2018_aki_s8_akart_lenni/hsz_509-509.htmlAmikor még ezt a linkelt hozzászólásomat írtam, akkor az a legelső készülék volt, azóta kértem ugyabból a boltból egy csere készüléket. Sajnos ennek a másodiknak is ugyan ez volt a problémája.
És még azóta vásároltam egy harmadik ugyanilyen telefont is egy második-boltból, de ennek a harmadiknak is ugyancsak ez volt a baja.Most mindegyik telefont visszaadtam, és várom vissza a pénzeket.
Próbálj meg egy cserét kérni, hátha, de készülj fel arra hogy ez sem lesz jó. Ez tuti valami szériahiba.
Nálam azonnal jelentkezett mindegyik telefonnál ez a szakadozás a beépített hangszórón (20-30%os hangerőn), amint töltőre dugtam a telefont.Sőt, azóta voltam egy samsung márkaboltban, az első kiállított készüléknél amihez odamentem ugyan ilyen "hiba" volt a beépített hangszórón lejátszott hangon. Az eladó csak félrebeszélt, hogy ez egy kiállított próbatelefon, ez alapján ne vonjak le következtetéseket, stbstb.
-
mottt
csendes tag
Igen, még benne vagyok a 14 napba (mivel netről rendeltem).
Még egy érdekesség, hogy ez a recsegés csak akkor jelentkezik, amikor a telefon töltőre van dugva. Ha nincs töltőn, akkor nem recseg a hangszóró.
Próbáltam úgy is, hogy a gyorstöltést kikapcsoltam, de úgy is ugyanez van.
De akkor nálatok egyáltalán nem recseg!? -
mottt
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam meg a vadi új kártyafüggetlen Samsung A8 2018 -at.
Viszont, már most első nap egy elég zavaró dologgal szembesültem:
Akár hangot, zenét, akár videót játszok le a beépített hangszórón a hang szakadozik, és halk recsegő hangot hallat a szakadozások előtt.
Főleg alacsony hangerőn fordul elő. Amikor fülhallgatóval próbálom, akkor hibátlan a hang, csak akkor fordul elő, amikor a telefon hangszóróján szól valami. Szóval nem a hang/videó fájl lejátszása akadozik, és nem is az audio encode-olásával van gond.
Sőt, amikor a Beállítások/Hang és rezgés/Hangerő menüben a Média hangerőt hosszan érintve állítom, és eközben folyamatosan lejátsza a beépített minta "dallamot", akkor is így szakadozik és recseg a telefon hangszóróján szóló hang.Aki már használja pár hete az ugyanilyen telefonját, jelentkezett nála ilyen jelenség?
Illetve tudtok valamilyen android beállítást, ami orvosolná a problémát?
A Beállítások/Hangok és rezgések/Hangminőség és effektek menüben már próbáltam mindefélét, de nem segített.
Telefon teljes visszaállítást még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest