-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti75
senior tag
Sziasztok!
Tegnap került hozzám egy ilyen készülék. Ma azt vettem észre, hogy mobil hívásnál, ha kihangosítom a hívást, akkor a másik fél nem hall. Amennyiben kikapcsolom a kihangosítást, egyből hallható vagyomásik fél számára. Mikrofonok hardveresen jók, mert mind messengerben,mind pedig videó felvétel közben rögzíti a hangot,jó minőségben.
Valami tipp esetleg? Vagy ez egy bug lenne a mostani OTA frissítéstől? Nem tudom,előtte nem próbáltam, hanem frissített rögtön, ahogy a kezembe vettem és bekapcsoltam.
HR-t még nem csinaltam.... -
aszti75
senior tag
Sziasztok!
Erdemes egy ilyen keszulekbe fektetni?Magentatol hoznam ki elofizura havi 10-be volna elofizuval.Igazabol a kepek minosegere vagyok kivancsi.Valoban annyira sz@r mint ahogy a tesztben irtak?Munkamhoz kene havi 5-10 kep(nem szelfi),de nem profi alkotasok.HW szempontbol gondolom semmi gond nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hívószám-hamisítás
- Konteó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- VR topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest