- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti75
senior tag
Sziasztok!
Tegnap került hozzám egy ilyen készülék. Ma azt vettem észre, hogy mobil hívásnál, ha kihangosítom a hívást, akkor a másik fél nem hall. Amennyiben kikapcsolom a kihangosítást, egyből hallható vagyomásik fél számára. Mikrofonok hardveresen jók, mert mind messengerben,mind pedig videó felvétel közben rögzíti a hangot,jó minőségben.
Valami tipp esetleg? Vagy ez egy bug lenne a mostani OTA frissítéstől? Nem tudom,előtte nem próbáltam, hanem frissített rögtön, ahogy a kezembe vettem és bekapcsoltam.
HR-t még nem csinaltam.... -
aszti75
senior tag
Sziasztok!
Erdemes egy ilyen keszulekbe fektetni?Magentatol hoznam ki elofizura havi 10-be volna elofizuval.Igazabol a kepek minosegere vagyok kivancsi.Valoban annyira sz@r mint ahogy a tesztben irtak?Munkamhoz kene havi 5-10 kep(nem szelfi),de nem profi alkotasok.HW szempontbol gondolom semmi gond nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Robogó, kismotor
- Renault, Dacia topik
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Battlefield 6
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest