- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaabz
őstag
Hűű, újra kiadták a Galaxy S2-t!! Ja, nem...
-
törölt tag
Szépnek szép, de nem adnám oda érte a redmi not 4g-met
Ebböl az árból 2 is kapni belőle -
Simi87
senior tag
válasz
mekka_kola #36 üzenetére
Sok iFan vagy chinese phone használót a TW kergette bele a döntésébe anno. Annak iazán örükök, hogy 2GB ram-al már nem laggol a TW
-
-
dreamdancer
őstag
A múlt héten bemutatott Allview X2 Soul erősebb, vékonyabb (ha érdekes valakinek), ugyanígy fém, ugyanaz a kijelző (felbontás, minőség), használható a kamera - és 70K, amire a MA a fejét csóválta, hogy sok.
Ennek így mégis mi értelme? Melldöngetés, hogy nekünk is van fém telefonunk? Gratula.
-
roli543
őstag
válasz
tothmaxy182 #32 üzenetére
És az A3 is drágán nyit. Pedig az egy jó kis kompakt fém teló lenne, de nem ennyiért....
-
Cyberpunk
félisten
Furcsa, hogy nem a felső kategóriában lépte meg először a teljes fém hazát a Samu. Mondjuk az ár igen érdekes, biztos drága a fém.
-
tothmaxy182
őstag
Várható volt, hogy horror áron kezd, de ennyire?!
Pedig nem néz ki rosszul, és biztos minőségi is, csak ennél olcsóbban lehet pl Honor 6-ot kapni, ami agyonveri mindenben! -
HoaryFox
őstag
Nagyon szép kis kütyü, jó dolog hogy fém külsejű telefont is kidobnak, ez egy abszolút jó irány
Csak amikor láttam a cikkindító kis írásban, hogy "...csak az árat nem sikerült eltalálni", sejtettem ilyen árcédulára.
Ha nem kell a fém borítás, akkor Honor 6 agyonveri.
Na mindegy, majd legközelebb, Samsung! Jó lesz ez, csak az árazást egy picit finomabbra!
-
Csapoati
nagyúr
Nagyon tetszik, (kivéve az értesítő LED hiánya, az ciki) de eszement drága, talán 100-at ér nagy duzzogva. A hátlap pedig a fémfetisisztáknak biztos jó, az Alpháé nekem egy fokkal szebb.
Legendd: Az elején a típusok felsorolásánál az E-széria még ki is maradt.
-
hemaka
nagyúr
Pont ma fogdostam meg egy ilyet es a kisebbik testveret.
Temazhato, fem es igenyes vekony kinezet.
Nyaloka is jon ra hamarosan.Ha nem androidos lenne, mar vennem is az 5-ot.
-
M5Norbi
őstag
Vagyis akkor megállapíthatjuk hogy a Samsungnak jót tett némi forgalom visszaesés.
Elgondolkodtak és mint külsőleg(oké szubjektív) mind pedig szoftveres fronton tettek lépéseket kedvező irányba.
Csak így tovább.(#25) strider80: Nekem sem mániám a fém de szépnek szép ezt el kell ismerni.
-
bollokcs80
Korrektor
De ha 100 felett marad akkor is sok. (Az alpha is 108k Telenornál és 130k(!) T-nél (5000Ft-os csomaggal, két évre).
Én a magam részéről a fémborítástól nem esek hanyatt (az Alphát fogdosva se éreztem semmi extrát), de ennyit nekem tuti hogy nem érne (egy igényes műanyag házban 75-80 körül érdekelne). Tudásban a Huawei meg szinte ugyanezt tudja feleennyiért.
-
EndR
tag
Nem értem ezt a fém-istenítést a mai telefonoknál! (és az ebből adódó ártöbbletet)
Csak házon belül, csak okostelefont nézve, 3 éve a Wave széria is fém volt! Ráadásul nem csak holmi keret, hanem a teljes ház...!Rengeteg telefont lehetett már ezelőtt is fémburkolattal kapni. (nem horror áron)
-
Márko88
aktív tag
Szép külsőre, de màs jobban megèri.. ha valaki nem csak a szépségre megy.
-
Legendd
senior tag
-
vicze
félisten
Ha belegondolok, hogy a One mini 150e körül volt 2éve, és a HW 100e körül ért, és ennek ellenére megvettem, nem feltétlen túlárazott. Egyszerűen az érvek mellette többet nyomtak mint a túlárazottsága, biztosan van olyan akinek az A sorozatnál is így van.
Szerintem egy ujjlenyomat olvasó beleférhetett volna igazán, hogy tényleg differenciálni tudjon.
Szépnek szerintem nem szép, de ez meg ízlés kérdése. -
kengyel
nagyúr
Szép a telefon, de az ára is
-
Flind
senior tag
Szerintem jó irány. Inkább gyártsanak minőséget túlárazva, mint szemetet olcsón. Így még csökkenthetik később az árát, és jó vétel lehet, a szart viszont nem fogják utólag megjavítani.
Csak kukáznák azt a borzalom TW-t. -
kbyte1024
veterán
2 de még 4 hónap alatt se fog annyit esni, hogy 80 legyen. Durván tularazott.
-
Marton Pí
csendes tag
Jó ez, de nem éri meg, gsm-ben ennyiért már S5-öt kapni.
-
Blyan
félisten
Ez egy nagyon jó készülék extrém drágán.
Jól felszerelt, elég gyors is, a 2 gig ram nagyszerű dolog, a kamera szerintem eléggé rendben van.
De az ára.... Katasztrófa! -
bélus91
tag
Nagyon szép szerintem ez az új termékvonala a Samsungnak ,de az áruk...viccesen drága
-
*Mukeey*
addikt
A Telefon teljesen okés,de ez az ár....mit szednek a Samsungnál az utóbbi időben???
-
M5Norbi
őstag
Szvsz majd két hónap múlva kell megnézni az árát.
-
callmeakos
veterán
130k mi?
-
Wildpath
tag
Köszönjük a tesztet. Van egyáltalán valaki aki még samut választ ilyen árak mellett?
-
nfsu17
veterán
a kijelzőig olvastam a cikket és onnan dobbantottam...full hd alatt már nem "játszunk" 100k fölött
-
Mennyi?
Oh. En kerek elnezest... Ez valami durvan tularaztak.
Honor 6 : 99ezer, es agyonveri.
Szep Samsung, de ennyit nem ér az a fém... Valamit elkefeltek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest