- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ancsako
tag
A kijelző tökéletes, szerintem aki nem kifejezetten keresi a kákán a csomót, az tuti nem talál benne kivetnivalót! Én nem keresem, de véletlenül sem találtam benne hibát!
Az üzemidő nálam nagyon jó, van hogy 5-6 nap is belefér a szolid használattal. De 3 napnál kevesebbet még sosem ment egy töltéssel.
Gorilla Glass is megvan!Mindent egybe vetve én még telefonnal az elmúlt 6 évben még nem voltam ilyen elégedett! Éves, sőt volt hogy féléves csere mellett...
Nekem egy álom! Imádom! -
Kami11
őstag
Szia!
- Beégés: 4 hónapos a készülék, ezt a kérdést tedd fel majd úgy egy év múlva!
- Gorilla Glass védelem: GG4 van rajta. Itt csekkolhatod
- Üzemidő: 2 napot simán elmegy nekem, úgy hogy napi 1,5-2 órát böngészek rajta, plusz munkahelyen 5-6 órát streameli a zenét minden nap bluetooth-on keresztül a fülhallgatóra.
- A térerővel semmi gond, nem tapasztaltam vele semmi rendellenességet (mint pl. az Alpha-ról sokan írták, hogy "elmegy" a térerő), a wifije erős (ahol az S3 minimmel nem találtam jelet, ott ezzel vígan netezek), a GPS-t spec. még nem próbáltam tartósan, de az IGO-t feltettem, és a lakásban is befogta a műholdakat, szóval szerintem ezzel sem lesz gond.
- Napfényben is jól olvasható, nem kell árnyékolni a kijelzőt.
Eddig meg vagyok elégedve vele, mint hamarabb is írtam, Android vonalon ez az eddigi legjobb készülékem, jó választás volt!
Egy dolog van ami lehetne jobb, mégpedig a hátlap lehetne "érdes" kialakítású, mert kicsit csúszós, szóval ha könnyen kiesnek a dolgok a kezedből, ajánlott egy Nillkin Super Frosted tok és a dolog megoldva. -
Nyugodj meg, harmadik amoledes telómat nyűvöm 5 év alatt, ebből a legelsőnél volt érzékelhető beégés, de az a gyártó f...sága miatt, mert rikító kék ikonokat tett az értesítési sávra, egy olyan kijelzőn, amin a kék pixelek élettartama köztudottan rövidebb volt a többinél, mindig pont ugyanoda, kb egy év kellett, hogy tiszta kék képernyőnél pici árnyékot lehessen észrevenni. Azóta kb 3 generációt fejlődött az amoled, már a második készüléken se vettem észre semmi beégést. Arra viszont lehet számítani, ha mindig teljes fényerőn hajtod a telefont, egy idő után az eredetileg inkább kékbe hajló fehér inkább a sárga irányba fog változni, a kék pixelek gyorsabban öregszenek ma is. Mindebből azonban semmit nem fogsz észrevenni.
Aki a színhűségre izgul, egyébként se vegyen amoledet, bár úgy látom az A3 képminősége már az IPS-sel vetekszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged