- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Visszatér a Pebble
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Samsung Galaxy A3 (2016)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kippi86
tag
Kamera appba lett valami jó extra?
-
kippi86
tag
Emagon most 60ezer 16.-áig.
-
kippi86
tag
válasz Markizmark #4046 üzenetére
Nekem honor 4x ben van szóval hiába mutatnám.
Ezeknél vannak samsungos képek.
Előnye hogy tényleg kíméli az usb portot.Nincs az hogy véletlen megfeszíti mert a mágnes elengedi.
Hátrány hogy esztétikailag nem javít a telefonon bár nekem olcsóbb fajta szélesebb van de már vannak egész kicsi, szebb verziók.
Csak a hozzá tartozó kábellel használható.
Ha pont úgy tartod a telefont mint én hogy kisújjal tartod az alját akkor kényelmetlen lehet.
Van hosszabb rövidebb verzió a tokkal való használathoz.Nálam szerencsére a rövidebb se akadályozza a tok használatot.
Ennyi jutott hirtelen eszembe.[ Szerkesztve ]
-
kippi86
tag
Valaki tipp a spontán hangjelzésre értesítés nélkül?
-
kippi86
tag
-
kippi86
tag
válasz szemesi69 #3815 üzenetére
Itthon van egy ócó kínai flipes ablakos tok .Ebben nincs semmi mágnes ,de külső appal elérhető hogy ki be kapcsoljon a kijelző, sőtt még az is hogy az ablakba megjelenjen az óra és értesítés.Az a közelség érzékelőt használja az meg nagyon meríti az akkut :S .
Amúgy az asus tab-omban 4.4 es droiddal ha kelett ha nem működött a flipes tok kijelző kapcsolgatása, ezért a tokból kiműtöttem a mágnest.Az 5 ös droiddal rakták bele a menüt hogy ki lehessen kapcsolni.Ezért gondoltam hogy lehet a t-mobile rom ból maradt ki ez a menü.[ Szerkesztve ]
-
kippi86
tag
Igen erre én is gondoltam.Viszont ez olyan fólia, hogy a fekete részeinél van egy ragasztós öntapadós réteg.L ehet ez elég ahhoz hogy meggörbüljön a fólia.Mert néha látszik néha egyáltalán nem.I gazábol amikor látszik se zavaró mert ha világít a kijelző akkor nem látszik.kikapcsolt kijelzővel meg nem igazán zavar.
-
kippi86
tag
Nem tudom, nem levegő buboréknak néz ki.
itt rainbow effect ként említik.
Meizu telefonon is volt egy adott gyartó akire panaszkodott valaki hogy ilyen volt a fólia.Èn nàllam pedig ugyanaz hibàtlan lett.Lehet valami gyàrtasi hiba ezeknèl az olcsó fóliaknàl hiszen 1,2 dollàr volt ez is -
-
kippi86
tag
válasz iMagic7 #3497 üzenetére
Kikapcsolt állapotában sem jó?Egyszer volt egy opendott tabom annak a töltésvezérlője halt meg.Mielőtt végleg nem töltött addig kikapcsolt állapotban feltöltötte még párszor.
Esetleg kikapcsolt állapotban pc vel összekötve adathordozóként lementeni a dolgokat?[ Szerkesztve ]
-
kippi86
tag
válasz iMagic7 #3494 üzenetére
Több töltővel is próbáltad?Ha szerencséd van csak a töltésvezérlő adta meg magát.Ha nem akkor lehet a micro usb forrasztása tört el.Azzal pedig egyszer a T szivatott hogy nem rendeltetés szerű használat miatt tört el.Mondjuk az egy alcatel volt és egy másik szervizbe küldve kicserélték az egész panelt gariba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest