Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas
tag
Háááááát.....igaz, h az előfizus árak nem olcsóak, meg amiatt is így van, mert keveset költenek az emberek a havidíjra ( mondom ezt én, akinek ez havi 16k körül mozog....) , de sokkal inkább a morál van a háttérben.....szóval ha fillérekért hozzádvágnák a telót előfizuval, akkor jönne a jó magyar mentalitás, mindenki megvenné, sokan kamu névre, hajléktalanokkal, aztán nem fizet és szvsz van telója, kifüggetleníti 30 perc alatt is elpasszolja itt v külföldön x 10 ezrekért....
Persze ott a másik módszer is, bemész, legálisan megvennéd szépen, aztán meg nem fizeted ki a számlád....na ekkor van az, h kötbért fizetsz (átlag 40 ezer egyszeri pénz....ennnyi.....kiperkálod és lenne 100 kiló feletti telód az előfizu melletti pár ezresért cserébe....szóval én meg tudom érteni a szolgáltatókat is.....
Amúgy Telenort én is néztem
Baromira megéri a Desire, de sajna csak most láttam h nincs már Legend.....pedig az ilyen konstrukcióval lenne kb. 20e 2 évvel......Kééééééne!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook U748 Üzleti erő, hordozható formában
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest