- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
Szerintem ilyen lehetőség nincs, én legalábbis nem találkoztam ilyen beállítási lehetőséggel az immáron bő másfél éves használat során. A billlentyűzárat egyébként nem kell feloldanod ha ellenőrizni akarod, hogy volt-e nem fogadott hívásod vagy érkezett-e sms-ed, ehhez elég lenyomni a felvevőgomb feletti gombot, ekkor a szokásos "Feloldáshoz nyomja meg a * gombot" felirat kb 4 másodperc múlva eltűnik, és a képernyő világítása működik még néhány másodpercig, így látod, hogy történt-e valami.
-
vince
őstag
Közben meglett a megoldás, az előző postomban valótlant írtam
Tehát amikor bekapcsoltam a kiválasztott profil "Telefonhangok" fülnél a billentyűzethangot, a ki- és bekapcsolási hangot, és a hangerőt feltoltam 7-esre, akkor jelzett. Ezután kikapcsoltam a billentyűzethangot és a ki- és bekapcsolási hangot (mert mindkettőt feleslegesnek tartom) és továbbra is jelzett. A trükk az, hogy ilyenkor már nem lehet állítani a jelzés hangerejét, mert az a menüpont inaktívvá vált a billentyűhang kikapcsolására, de továbbra is ezt a hangerőt használja a telefon a lemerülés és a billentyűzár jelzésére. Ha a hangerőt állítani akarod, be kell kapcsolni a billentyűhangot, majd a beállítás után kikapcsolni. Kicsit fura, de így működik
Az ötletet köszönöm, sokhetes problémám megoldásához vezető úton indítottál el vele -
vince
őstag
Azt esetleg tudja valaki, hogy hogy lehetne rávenni a telefont arra, hogy ha lemerülőben van az akksija, akkor azt hangjelzéssel is tudassa velem?
-
vince
őstag
MMS beállítások
Pannon
IP cím: 193.225.154.22; port: 8080; hozzáférési pont: mmsT-Mobile
IP cím: 212.51.126.10; port: 8080; hozzáférési pont: mms; felhasználónév: mms; jelszó: mms*Vodafone
IP cím: 80.244.97.2; port: 8080; hozzáférési pont: mms.vodafone.netWAP beállítások
Pannon
GPRS - IP cím: 193.225.154.22; port: 8080; hozzáférési pont: wap
GSM - IP cím: 193.225.154.22; port: 8080; hívószám: +36209000390; felhasználónév: wapT-Mobile
GPRS - IP cím: 212.51.126.2; port: 8080; hozzáférési pont: wap; felhasználónév: wap; jelszó: wap*Vodafone live!
GPRS - IP cím: 10.9.8.7; port: 8080; hozzáférési pont: wap.vodafone.net; felhasználónév: vodawap; jelszó: vodawap*
GSM - IP cím: 10.9.8.7; port: 8080; hívószám: +36707000927; felhasználónév: vodawap; jelszó: vodawap*Vodafone live! Vitamax
GPRS - IP cím: 10.9.8.7; port: 8080; hozzáférési pont: vitamax.wap.vodafone.net; felhasználónév: vodawap; jelszó: vodawap*
GSM - IP cím: 10.9.8.7; port: 8080; hívószám: +36707000927; felhasználónév: vodawap; jelszó: vodawap** - a jelszavak csillagokként jelennek meg a telefonomon, csak tippelem, hogy ugyanazok, mint a felhasználónév...
-
vince
őstag
Próbáltam egy Samsung és egy Plantronics bluetooth headsettel is, nincs minőségromlás a második kártya esetében, teljesen jól használható a telefon!
-
vince
őstag
Hivatalos forrásból (samsungmobile.hu webshop) származó magyar menüs telefon esetében a sim kártyák neve 20 karakter lehet a cikkben említett 5 karakterrel szemben.
A második kártya - bluetooth füles kombót ki fogom próbálni (remélem, hogy itt nem jelentkezik a hiba) és beszámolok róla!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TV antenna és jelerősítés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Gmail
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest