- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Nem.
HTC már bejelentette, hogy kijön 1 magos wp8-cal is.
Olyan hibát meg remélem nem csinálnak, hogy kiadnak majd egy vadiúj készüléket wp 7.8celerdoke
100k-ért már én is elgondolkodnék, hogy ipad vagy win8 RT tablet.
Főleg ha jővő év elején az ipad3 lesz 100k körül.
Egyszer megtapiztam, mit ne mondjak beleszerettem! Egyedül a súllya ami kicsit sok ,de kibírható -
-
margithid
veterán
Szerintem ha samsung is rááll wp8ra akkor sincs gondban nokia.
Annyi történne csupám, hogy közel azonos feltételekkel versenyeznének, az útóbbi években ugye erről nem volt szó, mivel nokia nem csinált androidos telefonokat.
Amúgy ez a samsung wp8as készülék nagy tetszik, de várjuk meg nokiát is, én úgy tudom egyből 4 telefonnal jönnek, köztük egy olcsó lumia 610 helyére pályázó telefonnal.
Nagyot ütne ha tényleg 50-60k-ért kiadnának egy 3.7-4"-os fél giga Rammal és 1 magos procival szerelt gépet -
matteo_szg
őstag
Kapásból csak 4 gyártó indulhat tabletekkel Win 8 fronton. Ebből már tudjuk a Samsung árait, az ASUS árai is hasonlók lesznek, és a többiek is hasonlóképp fognak árazni.
Olcsó Galaxy Tab? Hahó, tegnap óta tudni a Samsung Win 8-as tablet line-upját, az Atomos változat 649 USD MSRP. Az RT verzió sem lesz sokkal olcsóbb.
-
Misser
tag
csak hogy ne beszéljünk egymás mellett el, ne "ipad kategória" és "transformer" kategóriáról beszéljünk, hanem konkrét árról, ha már alapból a konkrét árra vonatkozóan írtam az előzőeket.
én olcsó kategóriának a 100k körülit mondanám (nem azért mert az kevés pénz lenne, hanem mert talán ez a minimum ár, amiért már jorészt használható gépet kapsz)
ha meg 140felettről beszélünk, akkor annak az eszköznek valami nagyon jót kell nyújtania, hogy megérje.
a cikkben szereplő gépet én a 100 körüli kategóriában látnám szívesen, de már mondták, hogy el lehet felejteni : )
-
Misser
tag
Csak a nagyon igényesek választják az ASUS amúgy tényleg nagyon jó megoldását, Android piacon se váltak soha mainstream-mé a Transformerek. WinRT-piacon is a többségnek megfelel majd az olcsó Surface RT-féle type cover, neadjisten touch-cover, sőt abszolút igénytelenek még querty se kell. Bár akkor az office-nak nincs benne sok értelme, nekik jó lesz egy olcsó android vagy ipad is.
Több ponton nem értünk egyet, a surface nem lesz olcsó szerintem. Az, hogy nem kell bill. az nem igénytelenség. Az olcsó android és az ipad meg nem egy kategória. Igénytelenségről pedig nem beszélnék senki esetében sem, inkább árérzékenységről
Ha árban és tudásban nem fogja be a winrt az ipadot jövő tavaszra, akkor nem lesz wines gépem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen egeret válasszak?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Magisk
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged