- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacee87
aktív tag
Én BB Z10-ről váltottam 950-re (hogy taipnak is válaszoljak egyben). Ha fontos a billentyűzet minősége akkor csak bátorítani tudlak a Windowsra, mert egy szinten van a BB virtuálisával.
E téren már fejlődött a droid is, de szerintem továbbra sincs fasorban sem ezekhez képest a 3 és 4 féltől származó ki tudja kinek-hova adatokat szivárogtató billentyűzetekkel együtt sem.Alkalmazásokból nekem már azt mondom nincs olyan ami hiányzik, pedig vannak speckó igényeim, de ez ugye mindenkinél más!
Reméljük ad ki az MS, vagy más (szivárognak azért más gyártóktól is W10M-os eszközök) normális középkategóriás vasat! Teljesen jogosan hiányolják sokan!
-
Pacee87
aktív tag
Én nem emlékszem, hogy lett volna hivatalos, Microsofttól származó információ arról, hogy ezen és ezen a napon jelentjük be a telefont, de lehet, hogy rosszul tudom...
A 650-ről fentebb leírtam a véleményemet és azt is, hogy mit várnék inkább! Szerintem is szükség lenne egy középkategóriás masinára!
A 950 nem tudom miért irreálisan drága szerinted, kérlek nézz körül a többi gyártónál, hogy mit mennyiért adnak! Találkozni 350 000 Ft-os árakkal is és hadd ne soroljam fel ismét, hogy mi minden nem fér bele egy igen jó PC, sőt egy már egészen élhető használt autó árába...
Javaslom elolvasni az 550 tesztjét és a hozzá tartozó fórumot, ott megtalálod a választ a kérdésedre.
Stabilitást tekintve én is elvárom a fejlődést, de egyáltalán nem olyan tragikus a jelenlegi helyzet sem, mint ahogyan azt itt sokan lefestik, főleg azok, akik nem is használtak még hivatalosan W10M-os készüléket! Én Insider nélkül használom az enyémet, vagyis egy "félkész és használhatatlan rendszerrel", egyszerűen azért, mert eddig nem éreztem égető szükségét feltenni...
Tetszik az aláírásod! Szomorú, hogy legújabb helyesírási szabályzat elég megengedőre sikerült...
-
Pacee87
aktív tag
válasz
Tottalino #83 üzenetére
WP8-> Android 1 évig -> BB10 1 évig-> W10m! Úgy érzem kellően képben vagyok azzal, hogy mi a legjobb számomra! Ezen kívül azért elég gyakran kerül a kezembe most is Androidos eszköz ahhoz, hogy képben legyek vele és sajátnak eszembe se jusson mostanában! A lila ködös Applet meg inkább hagyjuk, abból még annyira se kérek...
De hadd kérdezzek vissza! Neked milyen telefonod van, amire hivatalosan van W10M?
-
Pacee87
aktív tag
Mivel a helyi cikk nem említi: link
Illetve van valami japán belpiacos gyártó aki szintén 6xx mellett adja a continuumot! Ráadásul az 2GB memóriás ha jól emlékszem!
De Continuum helyett megkaphatná pl. az iris szkennert! Úgy is szép speckója lenne és tökéletesen illene az 550 és 950 közé. -
Pacee87
aktív tag
Ez a telefon nem más mint egy 550E, ahol az E a Nokiás időkből vett üzleti jelző, viszont az ár irreális!
Továbbra is tartom, hogy egy 750/XL párost kéne letenni az asztalra a következő paraméterekkel:
5/5,7" kijelző
2GB RAM
Snapi 4xx vagy 6xx
HD, vagy FHD kijelző (IPS vagy még inkább AMOLED)
735 vagy kicsivel jobb PV kamera dedikált gombbal
Continuum
micro SD, Glance, FM rádió, NFC, Qi és a többi szokásos
Lehetne szintén műanyag hátlap Mozo-s opcióval
Mindezt egy 100e Ft-os kezdő ársávban, utána 80e környékén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged