- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Letiltás - hogy is van ez?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
#06658560 #67 üzenetére
Viszonylag egyszerű a dolog: több tesztelés, több munka, több költség. Lehetne ezt sokkal jobban is csinálni? Persze. Csak akkor nem ennyi lenne az ára, hanem 10x ennyi, pedig már ezt is sokan meg akarják spóroni. Egy home edition 30k, annyiért egy programozó kb. 2 órát, ha dolgozik.
Egy nyamvadt teamviewer licensz 150k, pedig az nem egy OS....szóval aki szerint az MS egy rakás szar, az nyugodtan válasszon másikat, van miből.
-
Ispy
nagyúr
Elsősorban a professzionális eszközeikre gondoltam, amiket használok, az IE egyébként jó ideig használtam, de elég sok jobb alternatíva van rá, edget már meg sem próbáltam.
Nem azt mondom, hogy ami az MS-ből kipottyan, az rögtön arannyá válik, de azért ez a MS egy szarkupac hozzáállás, ami itt megy szerintem erős túlzás, igazából sokan csak fröccsögni jönnek ide egy jót, minden konkrétum nélkül.
-
Ispy
nagyúr
Igen, igaz, illetve nem is célom, hogy ne müködjön.
Félreértés elkerülése végett, én nem azt állítom, hogy minden szipi-szuper, csak azt mondom, hogy semmi olyan nem történik ms-nél, ami más szoftvereket gyártó cégnél ne történne meg folyamatosan, mindenki fossa magából a bugfixeket. Persze tudom, lehetne hibátlan is, ha már egyszer mindenki egy vagyont fizet érte (ja, nem). Meg legyen kész tegnapra. És tudjon mindent is.
Élég régen élek ms termékekkel együtt, ha csak annyi baj van a win 10-zel, hogy a szar nvidia driver összeszarja magát a rossz kód, vagy az elégtelen hűtés miatt, akkor én nyugodt vagyok.
Nekem eddig se az sql szerver, se a visual studio, se az azure nem halt le soha, az access az egy fosch volt, ezzel nehéz lenne vitatkozni. A win 10-ért meg a fél karomat odaadtam volna 20 évvel ezelőtt, amikor a 95-tel, meg 98-cal kellett napi szinten harcolni, hogy menjen rajtuk minden rendben.
Aki szerint a microsoft egy szar, mert nem megy a surface bookban valami, az nyugodtan vegyen egy 600k-s dell notit, és megtudja, hogy ott is van gond rendesen, én legalább is már megtapasztaltam.
-
Ispy
nagyúr
Akkor vagy alacsony a ph közönség átlagkora, vagy valami gebasz van az elméleteddel.
Én személy szerint elég sok ms megoldást használok, és nincsen bajom egyikkel sem. Eddig mindig azt hittem, hogy az apple viszi a prímet a hatereknél, de látom az ms-re mindenkinek vérben forog a szeme egyből.
-
Ispy
nagyúr
Semmi baj.
Btw nem az a kérdés, hogy mennie kellene, hanem mindenki úgy csinál, mintha valami egyedi, ms specifikus dologról lenne szó, pedig csak az van, mint bármilyen más termék esetében, tömegtermelés, olcsósítás, kapkodás, fogysztás gyorsba.
Olyan gyorsan követik egymást a hardverek, hogy nem tudják szoftveresen követni, mire letesztelnék rendesen már elavult az egész hardvercsalád.
Az nvidia meg csak fossa magából az újabbnál újabb grafikus kártyákat, mert persze ha nincs új, akkor jajjgatnak a userek.
-
Ispy
nagyúr
válasz
cskamacska #19 üzenetére
Mi köze a saját gépnek ehhez? Azon kívül, hogy rajta van az ms logója minden más 3th party benne, így a driverek is.
-
Ispy
nagyúr
Vihar a biliben, de legalább lehet szidni az MS-t...mintha a többi tech óriás maga a tökéletesség lenne.
Btw, nem azt írták, hogy úgy szar az egész, ahogy van, hanem bizonyos terhelések alatt nem stabil, ami még mindig nem azt jelenti, hogy mindig szar, csak néha összefossa magát.
Szerintem aki találkozott már szoftverfejlesztéssel kicsit közelebről az tudja, hogy ez nem a világ vége, csak egy újabb nap az irodában, ilyenből minden cégnél tucatjával vannak, sok ki sem derül csak idővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogyan tuningold a PC-det, hogy a maximális teljesítményt hozd ki a játékodból
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest