- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Ha valaki nincs megelégedve a Linuxal desktop vonalon, akkor egyből az a feltételezés,
hogy a Windowson kívül sík hülye mindenhez illetve nem hajlandó energiát belefektetni abba, hogy, idézlek "megtanulja, ha az ikonok 10 pixellel odébb vannak"?Programoztam már főállásban Linux desktopon, az utóbbi tizen-X évben nem egy Linuxot próbáltam ki desktop vonalon, hidd el nem két hét alatt hoztam össze ezt a sommás véleményt.
Ja, minőségi számítógépeim vannak (PC+Laptop) és évek óta nincs gond a Win7-tel rajtuk...
J. -
Mardel
őstag
Pár napja újabb problémák kezdenek kijönni a Win 7-en amit tavaly áprilisban telepítettem.
A windows Intéző pár percre megfagyasztja a gépet, utána a start menü számítógép almenüjét több percig töltögeti.
Explorer.exe leállítása néha megoldja, néha nem.
Mondjuk ez sem egy új bug. [link]Tipikus windows, az idő előrehaladtával újabb és újabb megmagyarázhatatlan hiba jön elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest