- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mokó
aktív tag
válasz
MiklosSaS #35 üzenetére
+1 teljesen egyetértek.
Személyes vélemény;itt mindenki kiváncsi,mi lessz.Marketing az van szépen.Aztán majd meglátjuk a gyakorlatban mi lessz.Ha egy Skylake i5-öt magabiztosan megtudna verni a cucc,az már szerintem eredmény lenne,persze értem úgy hogy a termék olcsóbb (ki tudja lehet az lesz,lehet nem).Itt egy videó,tudom 1 ember mérte,nem hivatalos stb de van benne ráció.Játékokban i5 6400 (nekem ez volt pár hónapig) kitöri a legerősebb FX nyakát is (főleg min FPS értékeknél).Nah,ezen kéne változtatni.Ha ez nem jön be az AMD-nek.....akkor még egy lépéssel közelebb az "ásó,kapa,fakereszt".
szerk;"FX 8300-zal hajtani bármilyen komolyabb VGA-t, az autós hasonlattal olyan, mint sportautóra kopott nyárigumit rakni és azzal száguldozni. Az esetek 50%-ban -amikor meleg van és szép az idő- nem lesz vele probléma, de amikor hideg van, vagy esik, vagy havazik, akkor biztos szalagkorlát lesz belőle nem élményautózás..."Nah ezt megjegyzem,tetszik a hasonlat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest