- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
En ugy gondoltam volna, hogy jon a 4magos is, tudom meg mielott lehurrogtok olvastam a HEDT szegmenst.
Azonban a nagyon korai hirek alapjan nem az jott le hogy nem lesz meg az elso negyedevben 4 magosuk.
Legyen valamilyen, meg ha nem is tokeletes verzio, mert ezzel a szukebb reteget nem tudjak kiszolgalni.
Jatszani manapsag is eleg egy eros 4 magos, azonban en azt gondolom hogy nem csak jatekra, munkara is tokeletesen elegendo es mivel budget cimen indulna tuti sokmindenki venne.
Mondjuk azt sem ertem aki valtani akar miert varjon meg ujabb fel evet arra hogy valami tortenjen.
El vannak kesve sulyozottan, az Intel mind marketingben, mind fejlesztesben lepipalja. -
F34R
nagyúr
El is felejtetettem, egy budget 4 magos CPU/APU mikor lesz leghamarabb, alacsonyabb arszegmensbe?
-
F34R
nagyúr
válasz
antikomcsi #813 üzenetére
Jah igen tologatjak... szerintem az lehet hogy tele van hibaval es meg sok debug van hatra neki, viszont arra hogy egy ures jatek bencsmarkot lefuttason eleg volt ez a felkesz peldany is.
Mondjuk eleve nem volt jo osszehasonlitas, mert jo esetben meg a regebbi FX procikkal sem droppolt volna a jatek, es hasitott volna ugy mint most. -
F34R
nagyúr
Techpoweup-n olvastam a minap hogy februar 27 es marcius 3 kozott indulnak.
Addig talan le is kellene tesztelniuk
Egyre jobban kezdem azt erezni hogy atcsuszik Q2-re.
-
F34R
nagyúr
A legkisebb model ~50k korul lesz marciusban, en mar csak arra lennek kivancsi hogy az alaplapok milyen aron mennek majd...
-
F34R
nagyúr
Jajjj ez a Zen is olyan mint Colombo felesege, mindenki tudja hogy letezik de senki sem latta
Attol felek hogy valahol throttling lesz a vege.... (bar ne lenne igazam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest