- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tatukg
csendes tag
Szia
Körülbelül 1-2 hete szereztem be egy ilyen okos kis dobozkát, azóta használom egy Samusng UE48H6650SLXXH smart tv-vel és egy Genius 5.1HT hangrendszerrel. Nemrég egy hiba jelenségre lettem figyelmes, sajna arra nem emlékszem, hogy a kezdetektől fogva is így volt-e. Optikai kábellel kötöttem össze a tv-t és a dobozt. Beállítom, hogy 5.1 analóg jelet küldjön a hangfalak felé. Azonban ha tv-n csatornát váltok, vagy épp Youtube-n hallgatok zenét a számváltáskor illetve ha pusztán az adott szám egy random időpontjára "tekerek" a kiküldött hangjel átugrik sztereora. Vagyis inkább csak megszűnik 5.1-nek lenni. Ugyanis ha egyszer megnyomom a mikrokapcsolót (átváltok 2.1-re) nem történik semmi és a másodszori megnyomás után újra szól mind a 6 hangfal. Ugyan ez megfigyelhető akkor is ha merevlemezt kötök a tv-re és arról egy 5.1-es hanggal rendelkező filmben "tekerek". Első tippre én valamilyen szoftverhibára gyanakszom. Kíváncsi lennék a véleményedre, találkoztál már ilyen hibával?
Üdv Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest