- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila_26
aktív tag
most is .kdz-t frissítek optimus 2x-re v30b-t

-
takessz
senior tag
Hát T-mobilos telonál semmit sem csinál egy darabig megy aztán megál tegnap sikerült elcsesznem a telod és ma tudtam vissza állitani SmartFlashTool-al ugy hogy nem probálkozok vele mig nem jön hívatalos t-mobilos
-
Ronin-
senior tag
" Hangerő le gombot lenyomva tartjuk, " ezt javítsd "hangerő fel" -re!
-
Rotate
veterán
szívesen
a frissítés nem az én érdemem
bár lehet, mivel 1 hétre rá, hogy visszakaptam a pénzt a telefonért, kijött a frissítés 
-
Rotate
veterán
azért még frissítettem a topicot
benne a legújabb hivatalos 2.3.4 kdz 
-
Rotate
veterán
mivel átálltam az SGS2 táborba, így a kdz fájlokat a jövőben magatoknak kell megkeresni, természetesen a leírást itt hagyom, akármelyik frissítés esetén jó lesz még

-
dinike911
csendes tag
Köszönöm a segítséget

-
nekem 1 20 masodperc alatt vegzett azt irta ki hogy error extract file error ... biztos ilyen gyorsan kell mukodnie?
telo meg nem indult ujtra. 3 perce... meglássuk.... -
ez már 2.3 as android rendszer? vagy az mikor jon ki...? tegnap a sima lg updaterrel elinditottam es azt irta hogy uj szoft van elkezdtem frissiteni 25 szazaleknal megalt es azt irta hiba az usb kapcsolattal... ujra kezdtem es azt irta nincs uj szoft.... es maradt a 10c rendszer???? ez mi fene?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a frissítés nem az én érdemem
bár lehet, mivel 1 hétre rá, hogy visszakaptam a pénzt a telefonért, kijött a frissítés