Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
A Fifa 2000 már nem támogatta natívan a Voodoo kártyákat, mivel nem volt glide támogatása (DirectX-et használt). Pont a Fifa szérián látszott az irány: míg a Fifa 98 alapból glide only volt (később jelent meg hozzá D3D-s patch), addig a Fifa 99 már mindkét api-t támogatta, és a Fifa 2000 már only D3D volt - a 3dfx piaci részesedése is ennek megfelelően alakult...
Szerk.: tévedtem, a Fifa 2000 volt az uccsó Fifa, amiben volt Glide... Az irány viszont magáért beszélt. -
Egon
nagyúr
én az NV-t még az Intelnél is jobban utálom. Legalábbis, mint céget, mivel Intel + NV hardverem van
Sz*r lehet minden nap letörölni a köpéseket a hardvereidről...
Nem szabad ilyet tenni. Ha valaki utálja a francia autókat, akkor nem az a jó hozzáállás, hogy ár/érték arányban döntve, vesz mondjuk egy Peugeot-t, mert tutifix ki fog hatni a kocsira a negatív energia: a tárgyaknak lelkük van...
Egyszer vettem Ati-t (9700 Pro): sz*r élmény volt. Azok a nagyontuti driverek, amikkel egyik vörös szemüvegesnek sem volt sosenem baja...Azóta inkább kivárok, ha egy adott szériában nincs jó versenyző (8800 GTS után 560Ti lett, aztán a jelenlegi vas).
-
Egon
nagyúr
válasz
kisbalázs #198 üzenetére
A 3dfx saját magát csinálta ki, túl ok köze nem volt hozzá az nV-nek. Pl. senki nem tartott pisztolyt a fejükhöz, amikor saját gyárat építettek, egy olyan korszakban, amikor megindult a kártyagyártás "kiszervezése" (ahogy az nV csinálta). Volt is erről anno egy jó cikk a PC Guruban.
Azt gondoltam, hogy ez már ennyi idő távlatából már világos mindenkinek, elég sokszor le lett már írva. Persze vallási fanatikusoknak lehet mondani bármit...
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest