- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dassler
őstag
A Herules Mono monitor nekem is meg volt még/már a Prince of Persia rémlik abból az időszakból. Valahol a 286-386 idején kapcsolódtam be komolyabban a PC világába (jó Prehistoric meg Worms). Persze a nagyobbaknak volt Comodore meg Plus 4, amin én csak kisgyerekként tartalomfogyasztó voltam.
Valahol meg volt a varázsa, hogy 14-15 évesként az motivált - a csajokon kívül - a nyári munkában, hogy egy új vga-t, procit, vagy akár egy egész gépet összespóroljak, amit én magam raktam össze. Nagyon bele tudtam mélyedni az utána járásba. Internet nem nagyon lévén - még a '90-es évek végén se sok tartalom volt, ha már egy jó 56k-s modem vagy űrtechnika ISDN igen - járva a PC-s boltokat (Mistral), hogy mi mivel kompatibilis, mert akkoriban még az se volt magától értetődő, hogy egy jó no name, aztán később már Codegen, esetleg Aopen házba mi fér bele. Bár így utólag a szerelés volt a kedvenc részem, rá is kattantam a CAD-re a játékok helyett
Még számtech órán emlékszem, hogy 1-2 nagy világcégnek (MS, Boeing, stb.) a honlapját néztük, amikor az internetről volt szó, mert annyi volt összesen. Jó kis altavista és társai. -
_kovi_
aktív tag
Amúgy a mai fiatalok nem csak ezt nem értékelik, hanem az élet területén nagyon sok mindent...
Ma már minden könnyen elérhető. Apuci ad pénzt vesznek +8GB ramot vagy egy erősebb kártyát és már minden játék mehet.
S hát hiába nosztalgiázom egy ma 20 évessel, hogy amikor +32MB SD ramért vagy még korábban 4MB EDO ramért mennyi fagyiról, megy egyébről kellett lemondani... Hiszen össze kellett spórolni az árát... S azt értékeltük igazán. Vagy amikor 40 floppyn vittem cimbihez valamelyik agyontömörített játékot.. S aztán 1-2 floppy nem volt olvasható... Mit kellett spórolni a HDD tárhellyel is... Hmmm...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Geforce GT730 2GB PCI-e x8
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest