- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem, nem! Van értelem!
Ha valaki mondjuk egy ilyent szeretne csinálnni, akkor licenszelni kell a RIM-től...
He-he!!
Money Talks!
-
Sofya
csendes tag
Ez is egy olyan fejlesztés, aminek hasznossága erősen megkérdőjelezhető...
-
Nem értek egyet. Ennek van létjogosultsága.
Amit olvasható - bele tudsz szólni a hangerőszabályzóval utólag is.Ha meg nem tetszik, akkor lefordítod és lerakja.
Bocsi, az a Nokia... -
nord_
veterán
A környezeti zajokkal szemben már eddig is egész jó megoldások voltak.
-
freemanone
addikt
Remélem ez is tervezőasztalon marad sok más "okos" ötlettel együtt....
-
K0vasz
aktív tag
Aszittem, h a csengetési hangerőt tudja magától beállítani a környezeti viszonyoknak megfelelően, mert annak van értelme. Igaz, erre már van app
-
kolosanyi
veterán
Szerintem pedig jó ötlet. Bár ezt eddig is megoldották a gombokkal...
-
tjb007
nagyúr
Ezt így kompletten hülyeségnek tartom több dolog miatt is, annak viszont örülnék, ha a környezeti zajokhoz igazodna a hangerő (aztán lehet, hogy már van ilyen csak én nem találkoztam még vele).
-
spanyoll
addikt
Számomra abszolút komolytalan. Ha egy utcán közel rakom a fülemhez a telót mert semmit nem hallok, akkor nekem ne halkítgassa, de ha valaki üvölt és eltartom a fülemtől akkor meg tényleg nem hangosítsa.
-
V.T.CS.
senior tag
legalább elfoglalják magukat.
2007 óta biztos jól megrágták a dolgot. -
Dany007
veterán
Nemtom de nekem az ilyen automatikus szabályzó dolgok nem jönnek be egy mobiltelefonban. Ilyen pl az auto fényerőszabályzás. Gyakorlatilag semmit nem ért. Persze lehet rosszal próbálkoztam.
Ennek meg nem sok értelmét látom. Telefonálás közben mindenki a fülén tartja a telefont. Maximum 1-2cm ingadozás lehetséges. Olyat még nem láttam, hogy valaki 5cm-re a fülétől tartott telefonnal telefonált volna. (ha csak nem ordibálta a másik oldalon.)
Szóval sok értelmét nem látom. De hajrá. Legalább nem újabb megagigapixeles kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kanadai gyártó a hangszóró és az emberi fül helyzetétől függően automatikusan állítaná a telefon hangerejét.
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest