- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Nem, nem! Van értelem!
Ha valaki mondjuk egy ilyent szeretne csinálnni, akkor licenszelni kell a RIM-től...
He-he!!
Money Talks!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Sofya
csendes tag
Ez is egy olyan fejlesztés, aminek hasznossága erősen megkérdőjelezhető...
-
nagyúr
Nem értek egyet. Ennek van létjogosultsága.
Amit olvasható - bele tudsz szólni a hangerőszabályzóval utólag is.Ha meg nem tetszik, akkor lefordítod és lerakja.
Bocsi, az a Nokia...Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nord_
veterán
A környezeti zajokkal szemben már eddig is egész jó megoldások voltak.
-
freemanone
addikt
Remélem ez is tervezőasztalon marad sok más "okos" ötlettel együtt....
-
K0vasz
aktív tag
Aszittem, h a csengetési hangerőt tudja magától beállítani a környezeti viszonyoknak megfelelően, mert annak van értelme. Igaz, erre már van app
-
kolosanyi
veterán
Szerintem pedig jó ötlet. Bár ezt eddig is megoldották a gombokkal...
-
tjb007
nagyúr
Ezt így kompletten hülyeségnek tartom több dolog miatt is, annak viszont örülnék, ha a környezeti zajokhoz igazodna a hangerő (aztán lehet, hogy már van ilyen csak én nem találkoztam még vele).
-
spanyoll
addikt
Számomra abszolút komolytalan. Ha egy utcán közel rakom a fülemhez a telót mert semmit nem hallok, akkor nekem ne halkítgassa, de ha valaki üvölt és eltartom a fülemtől akkor meg tényleg nem hangosítsa.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
V.T.CS.
senior tag
legalább elfoglalják magukat.
2007 óta biztos jól megrágták a dolgot. -
Dany007
veterán
Nemtom de nekem az ilyen automatikus szabályzó dolgok nem jönnek be egy mobiltelefonban. Ilyen pl az auto fényerőszabályzás. Gyakorlatilag semmit nem ért. Persze lehet rosszal próbálkoztam.
Ennek meg nem sok értelmét látom. Telefonálás közben mindenki a fülén tartja a telefont. Maximum 1-2cm ingadozás lehetséges. Olyat még nem láttam, hogy valaki 5cm-re a fülétől tartott telefonnal telefonált volna. (ha csak nem ordibálta a másik oldalon.)
Szóval sok értelmét nem látom. De hajrá. Legalább nem újabb megagigapixeles kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest