- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszla_
senior tag
A Bugbear a FlatOut-ot is jól megcsinálta, úgyhogy szerintem ezzel se lesz gond
Én már csak emiatt is várom. Vagyis csak emiatt, mert a régi Ridge Racer-hez nem volt szerencsém.
-
Psylocyber
csendes tag
Végre valami jó játék is születik
10-ből kilencszer trollkodni tudok csak, de ez nem az én hibám, mert a vidi alapján ez lesz az a 100-ból 1 típusú játék
Egyébként véleményem szerint a burnout revenge volt az egyetlen amit eltaláltak, (a burnout paradise elég szép volt csak üres), persze ott volt még a destruction derby, meg a klasszikus carmageddon is, de az már más tészta -
TaS1kaaa
tag
Ilyet játszottam építőkockákkal meg matchbox-okkal még régen de most már annyira nem jön be
-
gybazsi
senior tag
A videó jó lett, de a játék eléggé Burnout meg Split/Second beütésűnek tűnik.
-
NeoExDeath
aktív tag
A Burnout 3-ban PS2-re jobb törés, meg ahhoz kapcsolódó fun játékmenet volt ez alapján a videó alapján
A kocsik és a talaj pedig elég érdekes viszonyban vannak, nem úgy néz ki mintha lenne sok kölcsönhatás köztük.
-
Ventur@
senior tag
Split/Second + Trackmania a Bugbear gondozásában. Hát, hogy ez jó lesz-e, majd elválik
. No meg lesz pc-re is. Azért egy demót remélem, hogy kidobnak, aztán majd kiderül kell-e a kosárba vagy sem
.
-
Gomez86
őstag
az új burnout?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest