- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
atti_2010 #59 üzenetére
A fermiből se tudni mi lesz, mi nem lesz, az NV nem volt túl meggyőző a kamukártyával, mi is volt levágták a nyák végét?
pff
Én egyébként nem azt vitatom, hogy ez megvalósítható e, minden csak pénzkérdés én csak azt nem gondolom, hogy ez gazdaságosabb az intelnek, azaz több nyereséget jelentő termék lenne egyedül, mint amennyit hozott idáig külön a "kettő" összesen, ha meg nem akkor meg mi motiválná őket ebbe az irányba, ha meg megtartják mellette a teljes eddigi felhozatalt, akkor meg szvsz, ebből nem lesz nagy sláger, max egy plusz alternatíva, ami persze jó ha van, de minek is? költői kérdés volt.(#57) Kopi31415
Te én fogom, rajzolok egy négyzetet beleírom hogy xy server, aztán szépen alá jönnek a munkaállomások valahol lent az utolsó switch után, ha egyszer az a munka hogy egy webes felületen rámelózik az adatbázisra akkor irodai alapgép a munaállomás, szerintem minden további szőrözés, de ezen nem veszünk össze, biztos úgy van hogy van aki szerintem nem ugyanaz a két megnevezés, nekem még a kutya se mondta soha hogy ezzel bármi gondja lenne, hogy én egy seholsemmi cerkaprocis vasat munkaállomásnak hívok(#66) llax
szerintem ez a felhasználási terület egy integrált VGA-s alaplappal szerelt vasra is elmondható, de hamarosan meglátjuk mi az amit ez tud és azok nem -
priti
addikt
válasz
atti_2010 #39 üzenetére
Ennek így semmi értelme, hát pont amiatt lett mindenre külön kártya, mert így sokkal nagyobb a nyereség a hardveren és kevesebb a veszteség a garanciális cserén, egy ilyen agyonintegrált multichipnek gazdaságilag max akkor van értelme ha monopoliumot eredményez a piacon, ilyen jellegű várakozások meg nem tűnnek túl racionálisnak. Ez nekem nem kerek. Gondolj bele, egy ilyet ritkábban cserélnének, kevesebbet lehetne belőlük eladni, max ha ezáltal tudják jó hatásfokkal megoldani az újrahasznosítását a régi daraboknak a gyártásban, de túl sok itt a ha ahhoz, hogy egy befektetőt érdekeljen, ez inkább valami rövidebb távú spekuláció lesz, én nem érzem egyáltalán hogy ez kinőheti magát arra a szintre amire te gondolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest