- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugo chávez
aktív tag
"Tényleg nem, mert az any itt az érintett chipsetekre vonatkozik -- az érintett chipsetek javítására és cseréjére, nem közvetlenül az alaplapokéra."
Nem az érintett chipsettel szerelt alaplapokra? Mondjuk, nekem nem tiszta teljesen, hogy egyáltalán kicserélhető-e a chipset az alaplapokon, vagy nem, mert, ha nem, akkor nyilván az Intelnek kell állnia az új alaplap teljes gyártási költségét, ezzel én is egyetértek, de nekem az jött le, hogy nagyjából ezt is csinálja az Intel, persze, ha nem így van, akkor tényleg az Intel a hunyó.
Amúgy, szerintem, azért sem akarják visszahívni a gyártók a már eladott alaplapokat (vissza lehet vinni, ahogy írtad is, de nincs visszahívás), mert ugye jelenleg nem lehet mire kicserélni a hibás alaplapokat, ezért a gyártók szeretnék kivárni, amíg az új lapok elkészülnek.
"Ha az ő hibájából esnek el tőle, akkor bizony ki kell fizetnie... "
De miért? Tegyük fel, hogy a vevő visszaviszi az alaplapot, visszakapja a pénzét, a gyártó megkapja az Inteltől azt az összeget, amennyiért a vevőnek, vagy a viszonteladónak eladta a lapot, és amiben benne van a saját profitja, majd, amikor elkészül a javított, vagy új, hibamentes lap, akkor azt újból értékesíti, persze az eladási árban szintén benne lesz a profit, tehát kétszeres profitot kap, aminek az egyik felét az Intel állja. Szerinted ez így rendben lenne, hogy dupla profitot kaszáljon az Intel kontójára?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Adobe Photoshop
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B660-I GAMING WIFI
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő