- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
"Mivel használsz el amúgy ennyit? Én mondjuk néha netet igénylő játékokkal szoktam játszani, vagy ha valami eszembe jut útközben, akkor azt megnézem a neten,"
-sokat netezek telefonon, ritkan FB neha 1-2 orat naponta amikor nincs sok munkam, neha youtube, sokszor facetime, iMessages (szinte csak iMessages-t hasznalok, ismeroseim nagy reszenek iCucca van) neha jatszok jatekokkal de nem jellemzo, valamint ha van nalam iPad (neha hozom magammal) akkor telefonrol osztom meg a netet. Neha a Mac-re is az iPhone-rol tolom a netet. Eleg sokat utazom otthonrol munkahelyre (kb 12 kilometer) es az alatt ahol lehet, netezek.. Ha van frissites appokra akkor ha lehet telefonrol frissitem, neha letoltok 1-2 konyvet is, amik olyan 40-50MB korul vannak. Rengetegszer hasznalok net nelkul nem mukodo applikaciokat is. Pl CNN, AI is..
Szamomra nem lenne eleg 50MBennyire mas a felhasznaloi szokasaink, amivel persze nincs semmi gond.
Vagy ennyire lennek netb.zi?? -
Touch-ko
őstag
Anno volt valami sz.rja baratnomnek.. Ott az alapveto oldalak sem jottek be mert szaggatott, tordelte az oldalakat. Valami Samsung volt -pontos nevet meg a Samsung Store-ban sem
Tudtak megmondani
Nah azon szaggatott.. Tavaly vette nyaron...Amugy nekem anno volt magyar elofizetesem, ott 2GB volt a net, es sokszor honap vegen mar nezegettem, hogy elertem-e mar a 2GB hatart.. Ez kb 4-5 eve volt. Ott is valami 9900 volt az elofizu. Szoval hamar el tudtam erni a 2GB hatart...
-
Touch-ko
őstag
Nalam az 57GB az 2012 oktobere ota megy. Tehat havonta atlagosan 2.5 GB adatforgalmat bonyolitottam le. Ez csak cellular data, amibe Wifi nincs benne. Netezni otthon tableten szoktam, ezt utkozben, munkahelyemen sikerult elernem
Altalaban az emberek tobbsege aki iPhone-t vesz az elofizetessel veszi amibe benne van internet adatforgalom is..
En is vasarolok appot es tartalmakat is. Termeszetesen egy olcsobb, gyengebb telefonra nem eri meg internetet rendelni mert remalom sokszor... -
Touch-ko
őstag
Szerintem is van benne valami. En 2012 oktober kozepe ota 57.6GB adatforgalmat bonyolitottam le az iPhone5-on. Neha megosztom a netet iPad-ekre, neha a Mac-re..
Sok helyen olvastam mar ugyanezt, az iOS felhasznalok messze jobban kihasznaljak a cuccaikat, mint a tobbi OS felhasznaloi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Diablo IV
- Goddess of Victory: Nikke
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest