- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
ha nem okozna problémákat, én is fenntartanám, mert noha nagyon sokáig települ de felmegy, viszont star citizenben nem tapasztaltam sebességnövekedést, és fallout 4-ben pedig bugot okozott, amire a modderek hoztak egy megoldást egy dll megtartásával az előző driverből, de ez erős hackszagot áraszt. Mások Star Wars Battlefrontban futottak bele hibákba. Szóval én használnám szívesen, ha megfelelően működne, de sajna nálam problémákba fut.
-
Az install manager tegnap sajna 20-25 percig telepítette a crimson drivert fel, és kb 20 percig tartott az uninstall. Mondom ezt úgy hogy az elmúlt sok évben semmi problémám nem volt az amd driverekkel. Be is jelentettem hibának (és a fórumokat elnézve nem voltam egyedül a problémámmal)
a ddu után való driver telepítés során pedig ugyanúgy kutya kötelessége lenne megfelelően feltennie magát, mint egy szűz rendszer esetében. Szóval nem fogadom el hogy egy teljes törlés hibákat okozhat játékok esetére. És nem is tapasztaltam.
-
az amd saját toolja felhívja a figyelmet hogy minden amd-s cuccot törölni fog. ebből volt is gondom, nem vettem vérkomolyan, de amikor az usb drivert szedte le, és ennek köszönhetően a windows elfelejtette használni az egeret és a billentyűzetet, az fájt. Távoli asztal kapcsolattal kellett fellépnem egy másik gépről, hogy le tudjam szedni az átkozott drivert. Szóval köszi, maradok a DDU-nál.
-
-
-
válasz
huskydog17 #54 üzenetére
Ez az "up to 33%"
amúgy csak azt nem értem, hogy ha dupla annyi automatizált és 25%-al több manuális tesztet kapott, hogy lehet rosszabb a stabilitása az eddigiekhez képest. .
-
válasz
watador600 #43 üzenetére
nem, nálam is bugos a fallout 4, csak nálam az iránytű.
Eddig sosem volt gondom a radeon driverekkel az elmúlt sok sok évben, de ez most így szar. lassan is települt, és bugos is.#53: statisztikailag össze kellett már jönnie ennek is
most már nem mondható hogy büdös vakfanboyok vagyunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Háztartási gépek
- Hardcore café
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hobby elektronika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest