- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeSsH
csendes tag
Sziasztok, Sapphire R9 380 4GB Nitro tulajdonos vagyok már vagy 4 hónapja, eddig semmi gond sem volt vele, a Crimson drivereket/hotfixe felpakoltam nem vettem észre semmit, egészen tegnapig. Az első észrevétel hogy fura szag van, és túl nagy csend a gépházból, fallout 4 közben pár óra játék után. Megnéztem a hwmonitor nevű progiban, hogy hány fokos a gpu, és a szerencsétlen 0° (nulla) fokot írt. Azonnal kilép, de egyébként semmi lassulás játék közben, csak a szag. Gyors restart után viszont meglepetésre már szépen írta az aktuális értékeket és azóta is(???), tehát semmit nem változtattam. Viszont most terhelés mellett valami iszonyat hangosra felcsavarja a gpu ventillátorjait. Vissza pakoltam a legutolsó catalyst bétá, és a ventiket próbálgatom most az Overdrájvban állítgatni.
Kérdésem 35%-os max venti fordulat irtózatosan kevés? csak mert 60 fokig eleve be sem kapcsol, és máshol azt írják ez a standard. Esetleg a paszta nem bírta az ideiglenes venti nélküli terhelést, és azt kéne cserélni? (mert ugye mekor a szenzor 0° érez a ventik nem pörögtek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest