- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
(Tudom, régi a cikk, de most találtam rá.
)
A cikkból: [...] illetve a PowerTune profilok optimalizálásával az egész rendszer hatékonysága lényegesen javult.
Kétlem, hogy sikerülne hozni az én beállításaimat vele, mert vagy 5 éve kizárólag játéknál, és FullHD, 30FPS+ HTML5-ös videólejátszásnál lenne szükség feljebb váltani a GPU/RAM órajelet a minimumról, ennek ellenére már lassan 3 éve nem képesek olyan drivert (és hozzá - vagy fordítva - BIOS-t) írni, ami erre képes, külső programból kellett eddig megoldanom. A 15.7.1 környékére már odáig jutottak a szerencsétlenek, hogy a fészbúk társadalom számára kifejlesztettek egy négyzetet szemléltetésnek, mellé két százalékos beviteli mezőt, és egy tolókát, "tessék, OverDrive egyszerűen" felkiáltással, de azt ők úgysem tudják használni, aki meg eddig tudta érdemben állítani a kártyája fogyasztását/órajelét, az kapott egy szép nagy lompost a szájába (merthogy nem adott értéket tud állítani, hanem csak max. fogyasztást, ami persze nem lehet tetszőlegesen alacsony). A cikk témájával pedig, ha jól látom, mellé egyet hátra is, mert csak tolóka maradt a beállításhoz, és gondolom az eddigi parancssoros profilváltási lehetőséget is megszüntették, nehogy ne kelljen használni azt a primitív/kényelmetlen felületet minden átállításhoz.
Más: Custom Resolutions! Végre, ~10 év után már talán nem kell erre külső program ATI-éknál (tudom, már AMD, de leszarom)! Valaki próbálta ezt már? Úgy működik, ill. inkább úgy kérdezem, tud úgy működni, ahogyan normáliséknál kellene, azaz beírom, hogy 1920 1080 50 Hz-en, akkor azt tolja ki, és nem akar közben kommunikálni a monitorral, monitordriverrel, TV-vel, hogy tudja-e ezt (vagy van-e rákötve egyáltalán), és okoskodni? Már csak ezért, lehet, érdemes lenne cserélni a régebbi driverem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest