Hirdetés
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 FE amire vágytam
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
Én speciel egyetlen hírt sem olvastam, hogy valami cég berendelt volna nagyobb mennyiségű AMD-t a Meltdown miatt, valamint a Spectre ellen Intel, AMD, ARM, IBM, stb. vonalon is rendesen körül kell nézni, ha valakinek az sem fér bele, és konkrétan nem néztem meg a listát, hogy melyik típusok nem érintettek, de elképzelhetőnek tartom, hogy egyik sincs már gyártásban, ami mindkét Spectre ellen biztosan "véd".
Használtan 5-10+ éves cpu-t meg nem fognak tudni berendelni 5000 db-os csomagba.Az AMD szerezhet vásárlókat az ilyen országokból, mint MO, ahol elterjed, hogy az a tuti, az "védett" a Meltdown és a Spectre ellen, de szerintem itt eddig is átlag felett adtak el, ellenben kicsi az ország, kis piac.
Hatástalan a piaci részesedésükre, ha valahol a világon egy nagy cég berendel egy kamionnyi Intelt.Egyébként most zár az olló a Meltdown és a Spectre-tól függetlenül, mert az AMD-nek nagyon sz*r procijai voltak az FX-ekkel éveken át, és most sokan veszik az új szériát, akik eddig kivártak egy FX-el, vagy Intellel. Szóval még azt sem lehet mondani, hogy amikor kijön a következő piaci részesedés adat, hogy ez a Meltdown és a Spectre miatt van, mert a grafikon egyértelműen az AMD új szériájának a megjelenésére fog emelkedni.
Szerintem most inkább lassulni fog az emelkedésük, mert sokan azonnal vették az új szériát, már évek óta vártak rá, és "első nap" mentek a boltokba.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Vector GP78HX 17" QHD+ IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3060 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- be quiet! Pure Rock 2 INGYEN FOXPOST
- iPhone 15 Plus 128GB Black 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest