- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
MasterMark #1155 üzenetére
Majd ha van időd kedved akkor hasonlítsd össze Kodival, Embyvel és 4K-s anyagokkal, lassabb, ugyanazon rendszeren ugyanazzal a szerverrel, stb.
Eddig egyszer se kellett kézzel állítanom az adatokat. - első szerver telepítésnél bizony soha nem talál meg minden infót normálisan, utána már minden oké ha jön új anyag. Sokat játszadoztam vele, évekig Plex-et használtam, fordítottam Samsung klienst, benne voltam a dolgokban egy picit. Tudom, hogy nem támogatja az iso-t meg a video_ts-t, ezért kérdeztem, hogy te hogyan oldod meg. Nekem csak azért kell valamilyen Plex, Emby, mert néhány eszköz csak úgy tud kommunikálni és oda nem szánok egyéb eszközt. Emby tökéletes egy dolgot kivéve, külső feliratnál az "ő,ű" nem tökéletes, kalapos, hullámos, minden más hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- EA Sports WRC '23
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Assetto Corsa EVO
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- További aktív témák...
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- ÚJ ! TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 Di III-A VC VDX SONY-E APSC
- Evga Geforce 3080 10g XC3 - 6 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest