- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé.
tag
válasz
SkyLine3000 #25 üzenetére
Létezik egy új, --- noch mentes, nem a kijelzőben lévő kameralyukas,
és szögletes kijelzővel rendelkező mobil!Sony Xperia 1 II [link]
-
Chevalier
tag
Viszlát LG, viszlát innováció. Az utóbbi 4 évben értékelhetetlen, lohol a trendek után
-
SkyLine3000
addikt
És ki mondta, h akárkivel is ki akarok baszni?? Aha, a G3-G4 tégla, de ezek a mostaniak nem. Értem. És neked mi közöd van ahhoz, h én nem bírok elviselni akármilyen noccsot? Semmi! Majd én eldöntöm, h nekem mi tetszik, mi nem és nem foglak megkérdezni! És mi is a baj a G3-4 kialakításával? Normális kijelző (arány, nincs lekerekítve, nincs noccs), cserélhető akksi, bővíthető, stb. Gondolom, ez neked mind hátrány...
A beszólásaidat meg tartsd meg másnak! -
-
szabakaa
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #5 üzenetére
Jól kibaszol velük! Mert a G3-G4 vagy a régi téglák sokkal jobban vannak kialakítva mint ez az istentelen notch...
-
dajkapeter
senior tag
Kíváncsi vagyok mit gurít most az LG ezzel. Kéne már neki, mert elég gyenge lett a felhozatal. Meg alig kapható... G8x, V50 alig elérhető valahol.
-
haypro
senior tag
Fogyasztóként érdekünk egy versenyképes LG!
Remélem hamarosan újra tényezők lesznek a mobilpiacon, sok sikert nekik!
-
johnny500
tag
válasz
SkyLine3000 #3 üzenetére
Esetleg V30? 1 éve használom és nagyon megvagyok vele elégedve. Sajnos a lekerekítés itt is játszik de legalább nincs noncs meg kameralyuk. Ok, tudom nem új már ez sem de a G3-G4 után biztos gyorsabb lenne neked.
-
Predatorr
őstag
válasz
Hopkins95 #18 üzenetére
A lekerekített kijelző célja, hogy a mostanában a reklámokban alulra tett X bezáró gombot ne tudd használni. Mondjuk amióta anyámnak vettünk egy K50-et, nagyon hajlok az LG felé egy S8-cal a zsebemben.
Amúgy nekem jöhet egy S5 design-ú készülék, lekerekített sarkokkal és lekerekítetlen sarkokkal, kijelzővel, stb. -
joey04
titán
válasz
SkyLine3000 #25 üzenetére
-
Zé.
tag
Leszokhatnának a régiós variálásukról végre! Bejelentik Pl. a G8X-nél, hogy mindenhol
végre egységes lesz, ehhez képest a Koreaiban van FM rádió, az EU-s, globálisban meg
ismét kihagyták. Mások jellemzően a középkategóriás készülékekbe építik be, tehát nem
drágítja számottevően. Akinek szüksége lenne rá, miért nem használhatja?
A V40-ban is benne volt, de a verzió frissítéssel kiiktatták...
Tudom, hogy otthon ott a wifi,-- de vidéken nincs, ez visszalépés nem fejlődés.
A készülék tesztjét olvasva, ezzel kapcsolatosan csalódást éreztem.Vajon most mit fognak összevariálni, és nekünk elhagyni a nagy okos thinkben???...
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Remekelek28 #17 üzenetére
-
válasz
Remekelek28 #21 üzenetére
Hadd mondjak egy példát: Sony Xperia 5...the best of both worlds
Bár egy minimális lekerekítés itt is van.
-
Zé.
tag
Várjuk meg a tesztet, --- ár-érték arányban jó lesz, de főképp egy év múlva!
A mobilos zoomkamera, ill. a fölösleges megapixel képérzékelő verseny
úgyis csak vevő csalogató... A letisztult, sallang mentes külsővel mi a probléma?
Más gyártók készülék szélére helyezett kamerapúpja az ocsmány tervezés.
Jó lenne ezek helyett ultrahangos ujjlenyomat érzékelő!!! A kamera szoftveren
csiszolhatnának. A V40-es csábítónak tűnt elsőre, de a gyenge akku, a noch, a
design kialakítása nem volt nyerő...Ne is várjunk évente nagy lépéseket.
A G8x alapkészülékhez viszonyítva, az 5G -n túlmenően kíváncsi vagyok az
innovációra. A bevált dolgokhoz én ragaszkodom: 3,5 jack, IP-68, szervíz, stb.
Az LG nem tudja hármasával megjelentetni az új fejlesztéseket, mint a konkurens
gyártó, de fölösleges is. Minden második széria a beváltabb, a V50 után már
remélem, ez már népszerű típus lesz! -
joey04
titán
válasz
SkyLine3000 #3 üzenetére
Most pontosan mit használsz?
-
válasz
Remekelek28 #17 üzenetére
Szerintem ő inkább a kijelző sarkaira gondol és nem feltétlen a keretre. Egy időben derékszögű, éles kijelzősarkokkal rendelkeztek a telefonok, csak az utóbbi időben jött be ez az undorító divat, hogy még a kijelzősarkakat is lekerekítik.
S ebben teljesen egyetértek vele, abszolút semmi hasznát nem látom ennek a túlzott kerekítésnek, csak elvesz a hasznos területből és még cserébe hülyén is néz ki. Ezért a Pixel 4 is úgy néz ki, mint valami játéktelefon.
-
Remekelek28
őstag
válasz
SkyLine3000 #12 üzenetére
Igy lehet szinte kávamentessé tenni a telefont. A tv knek szögletes a sarka a telefonoknak nem. De nem is kell,hogy szögletes legyen ,mert hogy a büdös francba rakom akkor zsebre.
-
judas13
veterán
Kicsik vagyunk, de jó ez így.
Ken Hong LG kommunikációs igazgatóSzerintem is.
-
hemaka
nagyúr
válasz
És még a szar is büdös, ilyet...😂
-
Tengri
senior tag
válasz
"Még jó, h a tv nincs lekerekítve, meg nem lóg bele felül egy noccs, vagy lyuk..."
Ne adj ötletet nekik, még a végén megcsinálják. -
SkyLine3000
addikt
Én nem kapcsolgatni akarom azt a szart, hanem ne legyen rajta. Meg a másik ez a lekerekített kijelző. Ez mi a francért jó? Miért nem maradhat szögletes?? Szarjon sünt, aki kitalálta ezeket a baromságokat!
Még jó, h a tv nincs lekerekítve, meg nem lóg bele felül egy noccs, vagy lyuk... -
gyurma888
aktív tag
5000 mAh aksi, sík kijelző. Ez még akár jó is lehet, bár LG tuti elk.rja majd valamivel.
-
Quqesz
nagyúr
Uncsi kinézet. Tényleg elmentek kambodzsába a tervezők.....
-
hemaka
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #3 üzenetére
Bekapcsolod, hogy eltűntesse a mellette lévő részt egy fekete sávval, olyan lesz mint a régi káva csak még infót is mutat, ha ez a baj.
-
Tengri
senior tag
Nekem tetszik eddig. Egy jó üzemidő, korrekt specifikáció és egy két hónap alatt beeső árazás után lehet benevezek egyre.
-
Ricardo
titán
válasz
SkyLine3000 #3 üzenetére
Akkor egy darabig nem veszel telefont.
-
SkyLine3000
addikt
Látom, ezen is el van rejtve felül a lyuk a kijelzőn. Innentől kezdve tárgytalan. Amíg ezeket a szarokat nem hagyja el az LG, addig marad a G3-G4. Pedig amúgy jó lenne.
-
törölt tag
Azért most körvonalazódik, hogy eddig is bele lehetett volna rakni a nagyobb akkumulátort a telefonokba.
Jack nem hiába adta az életét.
-
Ricardo
titán
Ez Jónak ígérkezik. Tetszik, hogy nem keskeny. Remélheőleg nem követi a mostani elvadult képarány trendeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Autós topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- LEGO klub
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest