- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #64 üzenetére
A 920-ra én is kíváncsi leszek. Most még nem váltottam i5-re, és februárig nem is fogok, addig még lehet elcsábulok egy Win8-as Nokiára. Bár most a Note2 is elgondolkodtatott, hogyha már tepsire váltanék, miért ne a legnagyobbra...
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #62 üzenetére
Én aztán nagy Nokia rajongó vagyok, Az okostelefonok előtt szinte csak Nokiáim voltak, a mai napig is vissza-vissza sírom néha az E72-esem ami a kedvenc telefonom volt az iPhone4 előtt. De a szembe kell nézni a ténnyel, hogy a Nokia neve évek óta nem cseng már úgy mint régen. Magyarországon ha kimész az utcára, max a negyven felettieknek ugrik be elsőre a Nokia, a fiataloknak már az iPhone meg Samsung A telefon. A világ nagyobbik, boldogabbik felén meg nem is kétség az iPhone hegemóniája ismertségben.
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #60 üzenetére
Nokia? Te valami időutazó vagy tíz évről ezelőttről, vagy egy barlangban laktál az elmúlt öt évben?
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #57 üzenetére
Az Apple ma a legismertebb márka, az iPhone a legnagyobb számban eladott telefon a világon. Akár tetszik, akár nem, minden telefongyártó olyan szeretne lenni mint az Apple, vagy őt szeretnék legyőzni, és minden évben a többi gyártó árgus szemekkel figyeli, mit lép az Apple. Mindenki az Apple-höz képest pozicionálja valahová magát a piacon Ezt lehet tagadni, de felesleges a tényekkel vitatkozni.
-
zombinyul
addikt
válasz
Mr.Csizmás #57 üzenetére
+1
Sokkal jobbnak tartom az Androidot is,de pláne a Windowst.
Azok az idők már elmúltak mikor ők voltak a leginnovatívabbak, már kezdenek lemaradni... -
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #20 üzenetére
Lehet az a baj, hogy a jobb képességü telefonom az SE K750, a masszívabb meg a Siemens ME45?
#16 szmissz: tudod, létezik egy olyan dolog a világban, hogy általános iskola elsö osztály, ahol megtanítják az oda járókat értelmezve olvasni, hogy ezt késöbb is használhassák.
-
szmissz
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #20 üzenetére
Elhiszem. Az ő hozzászólására írtam, hogy úgy már okés, Integra szövege csak a szokásos Apple mocskolás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OpenMediaVault
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Asztalos klub
- Milyen házat vegyek?
- Nem nyílnak a Foldok?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest