- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Garmin topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
andras87
tag
nekem bnőm gépént több mint egy éve (de lehet 2) van meg a warhead magyar szinkronnal!
Én jobban örülnék ha angol lenne... "azbeszmegbassza" és társai elég kiábrándítóak... ráadásul a koreai aki fenyeget a havas rész kezdetén ugyanazt a hangot kapta ha jól vettem észre mint a társad akivel majdnem minden küldetésben kapcsolatba kerülsz...
-
konikan
aktív tag
válasz
callmeakos #20 üzenetére
Miért, miért? Egy szóban válaszolva: profitért...
-
XuChi
addikt
Ez a warrior valami kegyetlen ócskának néz ki. Az a mozgás
az a grafika. Pocsék.
-
callmeakos
veterán
Crysis konzolra???? Édes istenem mééééért? Azért hogy a sok konzolkölök sírjon pár hónap múlva hogy "ez nem olyan mint a videókon" majd jól lehurrogják és kész. Megmaradhatna az 1 és a Warhead PCs unikumnak
-
DeFranco
nagyúr
Nem, ez régen játéktermi játék volt (huszast bedobós). Több évi fagyipénzem ment el rá, egészen addig, amíg meg nem kaptam életem első számítógépét (C+4).Aztán egyszer még az internet előtt kaptam CD-n egy csomó mindent valakitől, többek között ezt is egy emulátorral (meg vagy 100 hasonló játéktermi játékkal) egyben. Hetekig nem volt leszakadás a gépről.Szerk: bocsi, most vettem észre, hogy nem arra kérdeztél rá. Ez annak a stílusnak, amire az áthúzott részben utaltam egy mai utánérzése.
-
nuke7
veterán
ez a deadliest warrior valami retro játék..?
-
andras87
tag
Ha kiderül hogy hasonló grafikával fog futni azokon az őskövületeken mint a pc-n akkor megint kiderülhet, hogy az játék csak a hardvergyártók nyomására lett így optimalizálva...
-
olbaidhun
őstag
Crysis 1 konzol?
Megnéznem a sok Vérpistike arcát, amikor lezárul az optimalizálási projekt is és egy több éves konzolon kellemes sebességgel szalad a játék..Asskickersre
Inkább előkapok egy klasszikust és megpróbálok új időrekordot csinálni!Zenére, hangulatra tessék figyelni, na meg persze a döbbenetes grafikai bravúrokra!
-
retina
tag
nagyon jó lessz a crysis 1 xboxon!Régen játszottam pc-n vele!Tetszett!
-
konikan
aktív tag
Nagyon jó lenne, főleg ha a Warhead is kijönne magyar szikronnal, bár tudom ne álmodozzak
-
DeFranco
nagyúr
Hoppáhoppá Asskickersre figyeljünk! Ígéretes beat'em up, csak még egy kicsit drága (17 USD)
-
petya1992
tag
Jóreggelt!
Hát kiváncsi vagyok milyen grafikát hoznak ki a konzolokból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged