Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vicze

félisten

válasz djzolko #42 üzenetére

Jelentem megnéztem mindet, köszi. Tökre benéztem hogy Engadget kirakták :)

A 920-nak és a 808-nak 1/3-as zárideje van fix-en minden képen. Illetve 800-as ISO-ja.
    A többieknek 1/14-17 között mozog, tehát majdnem 5x annyi ideig gyűjtik a fényt és jóval magasabb ISO-t használnak totál értelmetlenül, szegény SW küzd küzd de minek. Megjegyzem a iPhone ehhez képest elég szép világos képet csinál (nyilván zajosabbat), a 808 meg láthatóan érzékenyebb. Értem hogy stabilizátor nélkül gyengébb a képminőség, de a többiben is van stabilizátor (valamilyen muszáj), azt hogy hogyan használják éjszakai módban illetve azon kívül nem tudod.

Most akkor őszintén szólva mutass tesztképeket azonos záridővel, hogy tényleg valós összehasonlítása legyen a szenzoroknak, nem pedig különböző beállításokkal készített automata módok, ebben a 920 a legjobb egyértelmű nem is vitatkozok. Nyilván láttál fényképező teszteket olyanra gondolok.

A 920 lesz a legjobb automata modeos telefon, de ettől nem csinált csodát a szenzor ugyan olyan gombhegynyi CMOS, mint a többi. Továbbra is egy nagy pixelhalmazt csinálnak sötétben, ahogy a képeken is látszik.
    Alig várom, hogy a MA! teszteben a jó szokáshoz híven rettenetes képek készüljenek, nincs a srácoknak fotós vénája na. :P

(Na Nokia és WP rajongók önthetik rám a szurkot. :) )

Új hozzászólás Aktív témák