- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
urgoz
aktív tag
Persze visszaveszik. Folyamatban van a dolog.
Az a bosszantó, hogy elég sok tesztet megnéztem, elolvastam a rendelés előtt. Mindenhol említették az NFC képességet. Az árukeresőn is direkt szűrtem az NFC-s mobilokra. Még csak nem is a legolcsóbb ajánlat volt, még az úgynevezett "Megbízható boltok" között sem. A honlapjukon is szerepelt, hogy NFC-s. Erre küldenek egy NFC nélkülit. -
fm15
csendes tag
Csütörtökön rendeltem, ma érkezett be hozzájuk, szóval kiküldés előtt sikerült lerendezni, hogy inkább ne küldjék. A pénzt (elvileg) visszautalják. Próbáltam elmagyarázni az ügyfélszolgálatos hölgynek, hogy ez félrevezető lehet még annak is, aki amúgy (valamilyen szinten) ért a mobilokhoz, annak meg még inkább, aki nem, mert meglátja, hogy írják, hogy NFC, aztán bumm.
csiki_92: hát, erre nem tudok mit mondani, másfél órával ezelőtt nekem azt mondta a hölgy, hogy az általuk árusított modell nem rendelkezik NFC-funkcióval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen NAS-t vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest