Hirdetés
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Apple iPhone 17 - alap
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
instantwater
üzenetére
Hogy kérem

Különbözőek vagyunk különböző felhasználói szokásokkal...
Én pld. nem mindig akasztom este töltőre a telefont, így sokszor kevés töltéssel indulok melóba reggel, ahol viszont rengeteget szaladgálok ki az irodából, és viszem magammal a telefont...ezért aztán mire sikerül értelmes töltöttségi százalékot látnom a kijelzőn, addigra 10-20-30 alkalommal is vol már fel, és le csatlakozás fizikailag...
MInek folyománya az, hogy ha hétvégén munka közben drónozok(DJI phantom 4 pro V2) a telefonhoz már ugy kell keresni a f@sza kábeleket a kontroller és a telefon közé, mert az aljzat a telefonon olyan tág,és lötyögős, mint mint az égető melletti úton a lányok....

Az pedig "nem olyan jó",amikor megjelenik "disconnect" felirat a telefonon repülés közben, ha az ember komolyan veszi a repülést.
Az előzmény, az, hogy évekig elvoltam qi töltés nélkül is a redmi note3Se-vel.
Az is igaz, hogy az előző telefon nem volt quickcharge-es....
És amikor ilyenem volt akkor is keveset használtam...
de most sok apró dolog miatt úgy gondoltam, ha tudná a készülék ezt a feature-t, vennék asszonynak is az ágy mellé, hogy este csak rádobja,ami valljuk be kényelmes, meg magamnak is a melóba az asztalra, hogy kicsit kíméljem az új készülék aljzatát...Szóval, valóban...nem az életem múlik rajta...de a töltő sem egy ökör ára, így szívesen vettem volna belőle kettőt...
ez az utólagos kis izé a tok alá viszont nekem már "sufni".... pont ennyire nem fontos nekem sem a qi, hogy ilyen sufnituningba kezdjek... ez már kényelmetlenebb, mert ha meg kell a delej, akkor meg ki kell azt húzni, és bedugni a gyári töltőt....brrr,,,nem aakrok ilyet...
Szóval az ötlet jó,nagyon köszönöm, de ennyire nem fontos...
és talán én is meg tudtam válaszolni a kérdésedet
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi