- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
radamsky
senior tag
hátha valaki van még itt ebbe a csoportba
Mostanába ujraindulgat a telcsi... fene se tudja miért.. de vagy 3 percig csak probálkozik betölteni. az MI logoig jut és ujra és ujra.. van amikor 6-7 percig csinálja..
kezd döglödni?? sajnálnám, én nagyon jol elvagyok vele... vagy nem tudom adják neki egy gyári visszaállítást?? és akkor mindent ujra állithatok be.. ááááh...
-
radamsky
senior tag
válasz
scyllarus #587 üzenetére
Nekem ugy mokodik csak a messenger, hogy nova beállitás, ugye novát használok, majd ugye ertesitesek es belepek. Ott irja hogy nincs admin engedélyem, katt ra... Kattintok, belépek és van engedélyezve.... De ha ki-be kapcsolom, hopp már müködik minden értesités ujra, egy ideig, azt mintha elfelejteni.... Boszanto egy hiba, mert se viber, se messenger, se hivaslista, se sms , se semmi nem mukodik. Mig ki-be nem kapcsolom
-
radamsky
senior tag
Van egy kis gondom.. kicsit már idegesitő a gond.... Nova launchert használok ezer éve... mostanába jött elő a probléma, hogy ugye alapbol engedélyeztem a nova hozzáférését a rendszerhez, hogy az értesitéseket kijeleze.. és mostanba jön az a baj elő.. hogy jelzi az értesitést felugroként, de nem jelzi a felületen, nincs értesitési pötty se, se szám se... sööt olyan mintha eltünne a Nova engedélye, mert naptár, se az időjárás se reagál... bemegyek a menüjébe és irja engedélyezem a hozzáférést, katt ide.
Rákattintok és láttom engedélyezve van pedig.. csinálok egy ki és bekapcsolást az engedélyeknél, akkor egy ideig müködik perfektül ahogy kell.
Majd megint nem.. Naponta 3x szorakozni elég idegesitő.. Mondjuk frissitett a rendszer, talán ahoz tudom kötni?? fene se tudja..Másik gond a poweramp.... meg van véve mindkét program, de pl ennél a hangszinszabályzásnál adnák neki plusz 15 %-ot minden egyes zeneszám után visszaáll középre... filozok lehet kénne neki egy gyári visszaállitás?? tul jol belaktam már...
szidom magam, hogy nem kapcsoltam ki a frissitést, no de már ezzel kell élni
ez a 2 probléma már idegesit.. régi telon perfektül megy minden... teszteltem ott is, már filozok átköltözöm a régibe, ezt meg eladom, mert ... elégé kezdem huzni a számat
-
radamsky
senior tag
ugy nézz ki én is beléptem ebbe a telefon klubba, jo árba volt, nekem igy megérte... belaktam, használom.. probléma mentes egyelőre
mondjuk értesitési led hiánya ami hiányzik, ez van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Légies iPhone halvány színei
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest