Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soton27
csendes tag
Sziasztok!
2,5 éves a telefonom, semmi baja, leszámítva, hogy gyengén rezeg, zsebben sem érezni, ha hívnak. Érdemes újabb telefonra váltani vagy hasonlóan gyenge motor van azokban is?
Köszi!
-
Elemental
addikt
Kiléptem a körből, lányom elejtette a telót.
Samu a55 lett az utód. -
kubista85
csendes tag
Sziasztok!
Hasznal valaki family linket a telo korlatozasahoz? Az a problema, hogy ha zarolva van a keszulek, valamiert se a hivasinditas, se a fogadas nem mukodik, holott annak minden korulmenyek kozt mukodnie kene.
Koszi
-
skyrush7
aktív tag
Sziasztok!
Most hogy megszűnt a támogatás (MIUI 15 valószínűleg már nem érkezik rá) melyik ROM-ot érdemes használni?
Legfrissebb xiaomi.eu milyen rajta? A gyári EUXM kicsit döcögős. -
Songoman
aktív tag
Tudták mi a para. Típushiba, mind a POCO M3, mind a Redmi 9T-nél.
10-15-öt már javítottak, minden eddig megjavított működik. 8000 Ft volt. Kaptam ajánlatot, ami teljes cserével javítottak volna 19900-ért, de annyit nem ér.Működik a gyorstöltés. Már megvettem a Samsung Galaxy S22-t, ez már csak játszós telefon lesz. Most teszem rá fel a PixelOS-t.
-
Vigneau
félisten
válasz
Songoman #560 üzenetére
Ami nálam is gondot okozott, csak az én telefonban továbbra is bent van a két karikázott ellenállás, mert a forrasztási pontjaikat újramelegítették.
Működik a gyorstöltés is Nálad? A link alapján javították, vagy ők is átnézték a hibalehetőségeket, esetleg eleve tudták, hogy ez a baj?
Örülök neki, hogy sikerült életre kelteni.
-
Vigneau
félisten
válasz
Songoman #558 üzenetére
Nálam ez volt a gond. Ez pedig a megoldás. Szerintem a környékeden kellene találnod egy megbízható szervizt, vagy ügyes kezű szakit, aki ránéz és behatárolja a problémát. Ha valóban az a gondja, mint nekem volt, akkor könnyen orvosolható. Csak újra kell melegíteni a töltő forrpontjait a NYÁK-on.
-
Songoman
aktív tag
Sajnos nem.
Mivel munkaeszköz, és nem volt időm elvinni és megvárni a javítást, ráadásul nagyon nem voltam elégedett a sebességgel, vettem helyette gyorsan egy S22-t. A DEX miatt így sokszor a laptopot sem kell majd bevinnem a munkahelyre, ha nem HO-ban vagyok. 5000-ért lőttem egy Chromecast 3-at a marketplace-n, ami olcsóbb, mint egy Usb-HDMI átalakító.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Redmi-mobilokat egyre kevésbé a megjelenésük miatt lehet szeretni, viszont ha 60 ezer forint körüli kategóriában nézünk mobilt, szinte elkerülhetetlen, hogy belefussunk a 9T-be.
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest